Ønsker du som styremedlem å tilføre mer verdi?

Wikborg Rein samarbeider med Scandinavian Executive Institute (SEI) om å tilby styreutdannelse. Utdannelsen har fokus på verdiskaping, utvikling og strategi og henvender seg til nåværende og kommende styremedlemmer – samt ledere som samarbeider med styret.

Styreutdannelsen har to moduler med første modul (2 dager) i Norge. Andre modul (4 dager) er på INSEAD utenfor Paris, 4.-7. juni 2018. Programmet er tilpasset travle ledere for størst mulig utbytte. Foreleserne vil gi den teoretiske ballasten og de viktigste verktøyene deltagerne trenger for å bli mer kompetente og verdiskapende styremedlemmer. Advokater fra Wikborg Rein med omfattende erfaring, også fra praktisk styrearbeid, står for den juridiske delen av programmet. På INSEAD vil  internasjonalt anerkjente forelesere utfordre deltagerne.

MÅLGRUPPE

Utdanningen henvender seg til styremedlemmer, kommende styremedlemmer, direktører og rådgivere, som til daglig jobber på strategisk nivå, eksempelvis som CEO, CFO, Partner, VP eller lignende.

VARIGHET OG TIDSFORBRUK

Executive Board Programme består av to moduler – en i Norge og en modul på INSEAD i Fontainebleau i Frankrike. Undervisningen går over totalt seks dager. I tillegg er det ca. 10 timers hjemmearbeid i forkant av modul I og 20 timer i forkant av modul II.

UNDERVISNING

Undervisningen foregår på engelsk og er en kombinasjon av forelesning, casearbeid, gruppearbeid og debatter i plenum. Når forløpet er avsluttet, får du et vitnemål fra INSEAD som bevis på at du har gjennomført utdanningen. Vi tar inn 45 deltakere fra Norge på hvert utdanningsforløp. En verdifull sidegevinst ved utdanningen er det unike nettverket som skapes blant deltakere med forskjellig bakgrunn og nasjonalitet.

 

Pris

Pris

Pris for hele utdannelsen er € 9.100,-. Dette inkluderer ikke kost, losji og transport.

Vil du vite mer?

Mer om programmet

Bestill en gratis intropakke og få tilsendt materiale.