Delt førsteplass i Prospera

Prospera Law Firm Review Norway 2020 er nå publisert og sammen med Thommessen deler vi førsteplassen i undersøkelsen.

Å bli rangert som nummer 1 er en anerkjennelse vi setter pris på og som motiverer oss til å stå på videre.

- Vi er veldig fornøyde med årets resultater og for at klientene har rangert oss som nummer 1 sammen med Thommessen. Dette er så vidt vi vet første gang to firmaer deler førsteplassen, og Thommessen er en sterk konkurrent som pusher oss til stadig fornyelse og forbedring. Det er gledelig å dele førsteplassen med dem. Det er mange advokatrangeringer, men Prospera skiller seg ut ved at det er kundenes tilbakemelding til oss og derfor blant dem vi legger aller mest vekt på, sier Managing Partner, Finn Bjørnstad.

Finn fortsetter: - Undersøkelsen viser at vi har progresjon på mange områder, i tillegg til at den gir oss tilbakemelding på hvor vi kan forbedre oss ytterligere. Jeg er spesielt veldig glad for å se at vi er topp rangert på områder som klientforståelse, prosjektgjennomføring og at vi oppleves som proaktive støttespillere i våre klienters daglige virksomhet.

Wikborg Rein har de siste årene vært gjennom en moderniseringsprosess, og vi ser at dette nå gir resultater og at vi kommer bedre ut på rangeringer som den som nå er gjennomført av Prospera. Som en del av dette har vi fokusert mindre på enkeltoppdrag og mer på nært partnerskap med våre kunder. Slike nære og langsiktige relasjoner gir klientene god kjennskap til firmaet og vår kompetanse, noe som reflekteres i Prospera-undersøkelsen.

Vi tar ikke denne nummer 1 posisjonen sammen med Thommessen for gitt. Konkurransen er tøff, og evnen til å tilfredsstille kundens behov, både i dag og i fremtiden, krever fleksibilitet og kontinuerlig forbedring og videreutvikling av vår virksomhet, avslutter Finn.

Prospera - logo - beige bakgrunn.jpg

Om Prospera

Prospera er en markedsundersøkelse som gjennomføres årlig med godt over 300 norske selskaper som benytter betydelige beløp på advokattjenester. Intervjuene ble gjort i perioden 26. februar - 11. mai 2020.

Se resultatet her
Les mer i Finansavisen 
 

 

 • Student, Ranking

  2020

  Universum 2020: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  Wikborg Rein er for 7. året på rad kåret til jusstudentenes mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene. Fra fjoråret klatrer vi også fra 3. til 2. plass blant samtlige selskaper i undersøkelsen.

 • 2020

  The Legal 500 EMEA Rankings

  Legal 500 provides annually and impartial guides and rankings on the leading law firms and lawyers. Last week they announced this year's results for Europe, Middle East and Africa (EMEA), and we are delighted to be rated in this guide along with many other great law firms.