Er du vår nye transaksjonsadvokat i London?

Veldig mange transaksjonsoppdrag som kommer inn til Norge, kommer via finansmiljøene i London. Det skaper et potensiale for oss i Wikborg Rein, og gjør at vi vil styrke vår kompetanse og kapasitet innen transaksjonsoppdrag.

Wikborg Rein ser etter en senioradvokat/Specialist Counsel til vårt kontor i London. Vi ønsker i utgangspunktet en kandidat med både kompetanse og flere års erfaring på seniornivå, innen M&A og/eller kapitalmarked. Å være selvstendig og proaktiv er viktige egenskaper som transaksjonsadvokat i en stilling der det å bygge et kommersielt nettverk er av stor betydning. Kandidaten som ønsker å reise til London vil fortsette å være integrert i et team i Norge, men hovedfokuset vil ligge på å styrke vår synlighet i finansmiljøene i London.

Dette er en unik mulighet, der vedkommende vil få en sentral rolle i vår corporate-satsning på London-kontoret i årene fremover. Vi ser etter en kandidat som minimum vil være i London i to-tre år. Stillingen byr på faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et internasjonalt og inspirerende miljø.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Managing Partner i Oslo, Finn Bjørnstad, eller Director of People & Culture, Heidi Skuterud, snarest. Formell søknadsfrist er 1. juli.

button-send-soknad-250.png