Ingeborg V. Aavatsmark: Ny partner i Oslo

Vi er stolte av å kunne presentere Ingeborg V. Aavatsmark som ny partner i Wikborg Rein fra og med 2020, når hun kommer tilbake fra foreldrepermisjon.

Ingeborg har vært tilknyttet firmaets fagområde for M&A siden hun startet karrieren som advokatfullmektig i Wikborg Rein for åtte år siden. Hun skrev også masteroppgaven hos oss, og arbeidet som trainee under studiene.  

– Jeg er veldig glad for å bli utnevnt til partner i Wikborg Rein. For meg har dette vært målet hele veien, og jeg ser frem til å ta fatt på nye utfordringer som partner når jeg kommer tilbake, sier Ingeborg. 

Ingeborg er 35 år gammel og har en master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen fra 2011, hvor hun spesialiserte seg innen selskapsrett og børs- og verdipapirrett. 

Når Ingeborg kommer tilbake etter permisjon, ønsker hun å bidra til å fortsette å styrke et allerede sterkt og markedsledende M&A-team, samt fortsette den positive utviklingen teamet har hatt de siste årene, ved å ta markedsandeler og arbeide for de mest attraktive klientene. 

– Ingeborg er et stort talent. Vi er virkelig stolte over å kunne ønske henne velkommen som partner, sier Finn Bjørnstad, managing partner i Wikborg Rein. 

Ingeborgs arbeid omfatter rådgivning til norske og internasjonale klienter i forbindelse med selskapsrettslige og kontraktsrettslige spørsmål, herunder spørsmål knyttet til fusjoner, oppkjøp, emisjoner og andre transaksjoner, samt selskapsstyring. Hun har også hatt en nøkkelposisjon i digitaliseringsprosjekter i Wikborg Rein. 

– Det er viktig at vi fortsetter å være markedsledende i bruk av digitale verktøy for å kunne arbeide så effektivt som mulig for våre klienter, sier Ingeborg. 

Les mer om hvordan Ingeborg kombinerer jus og teknologi i Advokatbladet. 

Leder av Wikborg Reins M&A-team, Ole Henrik Wille, er også glad for å kunne annonsere at  Ingeborg blir utnevnt til partner. 

­– Vi er veldig glade for at vi får styrket vårt fagområde med Ingeborg som ny partner. Hun har vært en viktig rådgiver på flere store transaksjoner i det norske markedet de senere årene, og hun har også vært sentral i utviklingen av vår digitaliseringsstrategi Ingeborg er meget godt likt blant våre klienter og jeg er helt sikker på at hennes kompetanse vil bli viktig for både nye og eksisterende klienter i fremtiden, sier Wille.