Kristoffer Lerum: Ny partner i Bergen

Kristoffer Lerum er partner ved Wikborg Reins Bergens-kontor med et særskilt ansvar for Stavangerregionen og vil tilbringe mye av sin tid i Stavanger. Lerum er tilknyttet firmaets kompetansegruppe for næringseiendom og har ansvaret for entreprisesatsingen på kontoret.

Kristoffer Lerum, velkommen til Wikborg Rein! Du er tilbake som partner i Wikborg Rein Bergen etter å ha startet karrieren din her.

Hvilke tanker gjør du deg nå?
– Jeg er strålende fornøyd med å være tilbake. Jeg startet i Wikborg Rein direkte etter studiene for ti år siden, før veien via en dommerfullmektigstilling tok meg til Stavanger hvor jeg har ledet et mindre lokalt advokatkontor. I disse årene har jeg opprettholdt kontakten med Wikborg Rein og samarbeidet tett med en rekke advokater som nå blir mine kolleger igjen. 

Hva blir fokuset ditt fremover?
– Selv om jeg nå skal pendle fra Stavanger til kontoret i Bergen, skal jeg i hovedsak arbeide med det jeg har gjort de ti siste årene. Mitt hovedfokus blir å bidra til å styrke firmaets eiendom- og entreprisesatsing på Vestlandet i tett samarbeid med advokatene ved både Bergen- og Oslo-kontoret. Wikborg Rein har et sterkt merkenavn og fantastisk flinke advokater, og jeg gleder meg til blant annet å bidra til å realisere Wikborg Reins potensiale.

Som en del av Wikborg Rein-teamet står jeg nå bedre rustet til å håndtere store klienter som jeg tidligere måtte henvise til Wikborg Rein. Med økt tilstedeværelse og generell satsing i Stavangerregionen vil vi være i stand til å levere komplette tjenester til våre klienter.

Hvilke erfaringer har du?
– Jeg har vært så heldig at jeg har fått arbeide tett med noen av de største og dyktigste industriaktører, utbyggere, byggherrer og entreprenører i Rogaland de siste årene.

Hvilke ambisjoner har du som partner i Wikborg Rein?
– Jeg vil, sammen med mine nye kolleger, bidra til at Wikborg Rein får en styrket posisjon på Vestlandet og spesielt blir mer synlig i Stavanger. Så vil jeg selvsagt at vi skal bli de ledende innen entreprise på Vestlandet!

Hvorfor valgte du Wikborg Rein?
– Etter min oppfatning er Wikborg Rein det mest komplette og fremtidsrettede advokatfirmaet i Norge. Viktigst for meg var likevel advokatene som jobber i selskapet. Det å få utnytte den kapasitet og kompetanse disse besitter kommer til å bli en fornøyelse. I tillegg er det stas å få ta aktivt del i det økte fokuset Wikborg Rein nå har på Stavangerregionen. Vi får en bedre tilstedeværelse der nå.

Er svært fornøyd med å ha Lerum tilbake

– Vi kjenner Kristoffer som en svært dyktig advokat og trivelig person med et stort nettverk. Når han nå er på plass i Wikborg Rein vil dette i tillegg til å styrke oss innenfor hans spesialområder også bidra til en generelt sterkere tilstedeværelse i Stavangerregionen. Vi vil da enklere kunne tilby vår kompetanse innenfor andre virksomhetsområder overfor kunder i regionen, sier Jan Erik Clausen, Managing Partner i Bergen.