Vi samarbeider med ODA-nettverket

Wikborg Rein har blitt Gullpartner av ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i tech.

Wikborg Rein ønsker å skape mer mangfold i advokatbransjen, fordi dette gir klare gevinster. Virksomheten er bransjeledende på digitalisering og har et advokatteam som er helt i front på juridiske spørsmål knyttet til teknologi. I samarbeid med ODA-nettverket skal teamet engasjere enda flere kvinner i skjæringspunktet mellom jus og teknologi.

- Wikborg Rein tar verdien av mangfold på alvor. Vi er stolte over å få være med i ODA-nettverket og ser frem til et spennende samarbeid fremover, sier Managing partner Finn Bjørnstad. 

Om ODA

ODA samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling. Med over 8000 medlemmer som spenner over 500 selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen og Trondheim har ODA siden 2005 jobbet for å bedre mangfoldet i tech. 
ODAs visjon: We empower women in technology to Lead the Change.

Wikborg Reins tech-team (F.v. Gry Hvidsten, Hanna Beyer Olaussen og Line Coll.)