Vi samarbeider med ODA-nettverket

Wikborg Rein har blitt Gullpartner av ODA, Nordens ledende nettverk for kvinner i tech.

Wikborg Rein ønsker å skape mer mangfold i advokatbransjen, fordi dette gir klare gevinster. Virksomheten er bransjeledende på digitalisering og har et advokatteam som er helt i front på juridiske spørsmål knyttet til teknologi. I samarbeid med ODA-nettverket skal teamet engasjere enda flere kvinner i skjæringspunktet mellom jus og teknologi.

- Wikborg Rein tar verdien av mangfold på alvor. Vi er stolte over å få være med i ODA-nettverket og ser frem til et spennende samarbeid fremover, sier Managing partner Finn Bjørnstad. 

Om ODA

ODA samarbeider med organisasjoner som tror på viktigheten av mangfold og som ønsker å inspirere og styrke kvinners posisjon i tech til å lede an. I en tid der digital transformasjon og teknologi både gir uante muligheter for å løse noen av vår tids største utfordringer, men som også bidrar til økt risiko, er mangfold helt essensielt for samfunnets utvikling. Med over 8000 medlemmer som spenner over 500 selskaper i ulike næringer, og med medlemmer og aktiviteter i Oslo, Bergen og Trondheim har ODA siden 2005 jobbet for å bedre mangfoldet i tech. 
ODAs visjon: We empower women in technology to Lead the Change.

Wikborg Reins tech-team (F.v. Gry Hvidsten, Hanna Beyer Olaussen og Line Coll.)

Les våre siste artikler om teknologi og IT-rett

 • Teknologi og IT-rett

  2018

  Luminance – "instant" due diligence

  Teknologiens inntreden i juss-verden er et hett tema i advokatbransjen – også hos våre klienter. Dette tar vi i Wikborg Rein på alvor! Vi benytter derfor digitale verktøy som effektiviserer vårt arbeid, og derved frigir tid til verdiskapende juridisk rådgivning spisset mot våre klienter og den konkrete sak. Ett av de verktøyene vi bruker i denne sammenheng, er et analyseverktøy som heter Luminance. Luminance gir en oversikt over innholdet i store mengder dokumenter på et øyeblikk, og passer derfor utmerket i due diligence-prosesser.

 • Teknologi og IT-rett

  2018

  Er vi i ferd med å kode om jussen?

  Dette var spørsmålet to av våre mest digitale hoder fikk bryne seg på da de gjestet podcasten til Itera. I podcasten diskuterer IT-direktør Mette Ahlquist og partner Line Coll digitalisering og teknologi i advokatbransjen med juridisk direktør i DNB, Audun Moen.

 • Teknologi og IT-rett

  2018

  Vi er stolte bidragsytere til Oslo Legal Hackathon

  I dag går Oslo Legal Hackathon 2018 av stabelen, der 150 studenter og yrkesutøvende innen jus, teknologi, design, entreprenørskap o.l. skal jobbe i team for å finne løsninger på utfordringer ved å kombinerer juss og teknologi. Løsningen må være klar innen 24 timer – derfor blir dette en insentiv helg for deltakerne!