Nye partnere

Vi har gleden av å meddele at Gry Hvidsten, Hanna Beyer Olaussen og Hanne Zimmer er utnevnt til partnere i Wikborg Rein fra 1. januar 2021.

Gjennom opprykkene styrker vi satsingen innen teknologi, personvern, immaterial- og IT-rett og befester vår posisjon innenfor EU- og konkurranserett. Vi ønsker alle tre hjertelig velkomne i partnerskapet!

GHV.pngGry Hvidsten ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2000 og har vært i Wikborg Rein siden 2018. Gry bistår både offentlige og private virksomheter innenfor en rekke ulike bransjer med alle typer spørsmål knyttet til personvern, digitalisering og bruk av personopplysninger. I tillegg til lang erfaring som forretningsadvokat, har Gry jobbet flere år som internadvokat i Equinor og mange år i Lovavdelingen i Justisdepartementet, som lovrådgiver med ansvar for personopplysningsloven. Gry er tilknyttet teamet for Teknologi og Digitalisering og leder firmaets personvernpraksis. 

HBO.pngHanna Beyer Olaussen ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2003 og har siden arbeidet som advokat med teknologirelaterte spørsmål, immaterialrett og IT-rett. Hun har lang erfaring med beskyttelse, utnyttelse og salg av teknologi. Hun inngår som partner i firmaets team for Teknologi og Digitalisering, og leder teamet for immaterialrett og markedsføringsrett. I Legal500 er Hanna rangert som Next Generation Partner både innenfor teknologi og immaterialrett.

HAZ.pngHanne Zimmer ble uteksaminert fra Universitetet i Oslo i 2001 og har i tillegg en mastergrad fra College of Europe, Natolin. Hun har jobbet med EU-rettslige problemstillinger hele karrieren. I tillegg til lang erfaring som advokat, har hun arbeidet sju år i konkurranse- og statsstøtteavdelingen i EFTAs overvåkningsorgan i Brussel. Hun kom til Wikborg Rein i 2017. I dag er Hanne tilknyttet teamet for EU- og konkurranserett, og har konkurranserett, offentlige anskaffelser og statsstøtte som sine hovedarbeidsområder. Hanne ble tidligere i år rangert som Next Generation Partner i Legal500 innenfor konkurranserett.

 

Les mer om Wikborg Rein

 • Business support, Innovasjon og digitalisering, Bærekraft

  2020

  Fra mediebransjen til forretningsjus

  For en som er veldig glad i å møte mennesker, så har det blitt en krevende start i Wikborg Rein for Martin Bentzen. Men han har planer om å ta det igjen snart.

 • Prosedyre

  2020

  Jørgen Vangsnes: Ny partner i Oslo

  Tidligere i år ble Jørgen Vangsnes utnevnt til ny partner ved Wikborg Reins Oslo-kontor. Med omfattende erfaring og kompetanse innen prosedyre og tvisteløsning blir Jørgen et solid tilskudd til firmaets sterke prosedyreteam.

 • Næringseiendom

  2020

  Kristoffer Lerum: Ny partner i Bergen

  Kristoffer Lerum er partner ved Wikborg Reins Bergens-kontor med et særskilt ansvar for Stavangerregionen og vil tilbringe mye av sin tid i Stavanger. Lerum er tilknyttet firmaets kompetansegruppe for næringseiendom og har ansvaret for entreprisesatsingen på kontoret.