Partner til "One Ocean Expedition"

Article cover image
18.12.2020

Wikborg Rein er stolt partner og støtter FNs tiår for havforskning gjennom prosjektet The One Ocean Expedition – en jordomseiling for et bærekraftig hav.

Formålet og viktigheten av prosjektet One Ocean Expedition (OOE) er å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig utvikling i et globalt perspektiv.

Om ekspedisjonen

I løpet av 19 måneder skal det 116 år gamle skole- og forskningsskipet Statsraad Lehmkuhl seile jorden rundt. Avreise skjer fra Arendal under Arendalsuka i august 2021. Videre seiler skipet via 36 ulike byer, inkludert Singapore og Shanghai, med ankomst i Bergen i mai 2023.

Skipet er oppgradert med det siste innen hav- og klimaforskningsteknologi og vil til enhver tid være bemannet av fagpersoner fra ulike felt som vil forske og overvåke havet og dele funn de 55 000 nautiske milene turen varer. I havn fungerer skipet som møtested for konferanser, forretningsmøter og sosiale sammenkomster.

Forbedre verden

OOE er et samarbeid mellom næringslivet, akademia og det offentlige, og sammen med øvrige partnere og goodwill-ambassadør statsminister Erna Solberg, vil Wikborg Rein være en viktig bidragsyter til prosjektets arbeid. Vi vil bidra med egen kompetanse og dra nytte av kunnskapen som innhentes underveis. I tillegg ser vi frem til gode diskusjoner og verdifulle relasjoner med likesinnede som også har bærekraft på agendaen.

Les mer om prosjektet på oneoceanexpedition.com og se videoen under (4:40 min)

Hvorfor OOE?

I videoen under presenterer vår specialist councel Elise Johansen og partner og styreleder Geir Sviggum ekspedisjonen og begrunnelsen for vårt partnerskap.

Del

Forfattere
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Managing Partner
E-post fbj@wr.no
Profile image of Elise Johansen
Elise Johansen
Partner
E-post elj@wr.no
Profile image of Geir Sviggum
Geir Sviggum
Partner
E-post gsv@wr.no
Profile image of Heidi Skuterud
Heidi Skuterud
COO
E-post hsk@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner