Partner til "One Ocean Expedition"

Wikborg Rein er stolt partner og støtter FNs tiår for havforskning gjennom prosjektet The One Ocean Expedition – en jordomseiling for et bærekraftig hav.

Formålet og viktigheten av prosjektet One Ocean Expedition (OOE) er å skape oppmerksomhet og dele kunnskap om havets viktige rolle for en bærekraftig utvikling i et globalt perspektiv.

Om ekspedisjonen

I løpet av 19 måneder skal det 116 år gamle skole- og forskningsskipet Statsraad Lehmkuhl seile jorden rundt. Avreise skjer fra Arendal under Arendalsuka i august 2021. Videre seiler skipet via 36 ulike byer, inkludert Singapore og Shanghai, med ankomst i Bergen i mai 2023.

Skipet er oppgradert med det siste innen hav- og klimaforskningsteknologi og vil til enhver tid være bemannet av fagpersoner fra ulike felt som vil forske og overvåke havet og dele funn de 55 000 nautiske milene turen varer. I havn fungerer skipet som møtested for konferanser, forretningsmøter og sosiale sammenkomster.

Forbedre verden

OOE er et samarbeid mellom næringslivet, akademia og det offentlige, og sammen med øvrige partnere og goodwill-ambassadør statsminister Erna Solberg, vil Wikborg Rein være en viktig bidragsyter til prosjektets arbeid. Vi vil bidra med egen kompetanse og dra nytte av kunnskapen som innhentes underveis. I tillegg ser vi frem til gode diskusjoner og verdifulle relasjoner med likesinnede som også har bærekraft på agendaen.

Les mer om prosjektet på oneoceanexpedition.com og se videoen under (4:40 min)

Hvorfor OOE?

I videoen under presenterer vår specialist councel Elise Johansen og partner og styreleder Geir Sviggum ekspedisjonen og begrunnelsen for vårt partnerskap.

imagerl2fd.png