Update student


Livet som student er på mange måter en beskyttet tilværelse selv om det til tider kan være både strevsomt og nervepirrende. Dette gjelder spesielt når eksamen nærmer seg. Å være student er en forberedelse til arbeidslivet man skal inn i etterpå og det er mange spørsmål: Hvor ønsker jeg å jobbe? Hvordan er arbeidsmarkedet for nyutdannede jurister? Hvordan søker jeg jobb? Hvordan oppfører jeg meg på et jobbintervju?

I løpet av den tiden du har gått på universitetet og studert, har du fått råd og tips om valgfag og studieretninger. Bruk tid på å tenke hva som kan passe for deg. Ved å ende opp på riktig sted vil du trives og ønske å utvikle deg. Arbeidsgiveren får en medarbeider som er motivert i faget og som har et ønske om å gjøre en god jobb. Det er slike medarbeidere vi ønsker i Wikborg Rein! 

Din fagkunnskap er det behov for i mange sammenhenger, på ulike typer arbeidsplasser og i mange ulike roller. Hvilken rolle du vil trives i finner du egentlig kun ut etter prinsippet "learning by doing". Som trainee hos oss vil du få et reelt innblikk i hvordan vår verden er. Dermed vil du også kunne ta et reelt valg på om vi er riktig for deg.