Update Student 2017


Livet som student er på mange måter en beskyttet tilværelse selv om det til tider kan være både strevsomt og nervepirrende. Dette gjelder spesielt når eksamen nærmer seg. Å være student er en forberedelse til arbeidslivet man skal inn i etterpå og det er mange spørsmål: Hvor ønsker jeg å jobbe? Hvordan er arbeidsmarkedet for nyutdannede jurister? Hvordan søker jeg jobb? Hvordan oppfører jeg meg på et jobbintervju?

I løpet av den tiden du har gått på universitetet og studert, har du fått råd og tips om valgfag og studieretninger. Bruk tid på å tenke hva som kan passe for deg. Ved å ende opp på riktig sted vil du trives og ønske å utvikle deg. Arbeidsgiveren får en medarbeider som er motivert i faget og som har et ønske om å gjøre en god jobb. Det er slike medarbeidere vi ønsker i Wikborg Rein!

Din fagkunnskap er det behov for i mange sammenhenger, på ulike typer arbeidsplasser og i mange ulike roller. Hvilken rolle du vil trives i finner du egentlig kun ut etter prinsippet "learning by doing". Som trainee hos oss vil du få et reelt innblikk i hvordan vår verden er. Dermed vil du også kunne ta et reelt valg på om vi er riktig for deg.