Hopp til hovedinnholdet

Styrker digital satsing gjennom strategisk samarbeid

Article cover image
17.03.2021

Wikborg Rein har inngått et eksklusivt og langsiktig samarbeid med Tellmann Executive Advisors. Samarbeidsavtalen er et viktig ledd i videreutvikling av firmaets digitale satsing og vil gi høy innovasjonskraft og bidra til effektive og verdiøkende tjenester for våre kunder.

Tellmann har gjennom 2020 levert rådgivningstjenester for å styrke Wikborg Reins forretningsfundament og legge til rette for en forsterket digital orientering. Partene har nå inngått en treårig og eksklusiv samarbeidsavtale for perioden 2021-2023. Avtalen gir Wikborg Rein tilgang på unik kompetanse og fokus fra Tellmann og muligheten for partene til å tenke langsiktig og strategisk sammen. Avtalen inkluderer rådgivende tjenester innen digital forretningsutvikling, moderne forretningsstøtte, samt sourcing og modernisering av IT-funksjonen.

Gjennom avtalen bidrar Tellmann til at Wikborg Rein fortsetter å levere innovative og effektiviserende løsninger for egne advokater og klienter. Ambisjonen for samarbeidet er å øke innovasjonstakten og skape forretningsmessig verdi. Avtalen skal sikre fokus på forretningsnære tjenesteleveranser med digitalisering og effektivisering av støttefunksjoner i Wikborg Reins forretning.

COO i Wikborg Rein, Martin Bentzen, er godt fornøyd med avtalen og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Tellmann.

- For oss er avtalen et viktig ledd i ambisjonen om å være blant de ledende advokatfirmaene innen forretningsutvikling, digitalisering og innovasjon. Samarbeidet med Tellmann sikrer oss tilgang til den beste og mest oppdaterte kompetansen, og jeg er overbevist om at avtalen vil bidra til at vi tar ytterligere steg inn i en stadig mer digital verden.

Også for Tellmann er dette et spennende og viktig samarbeid.

- I Tellmann har vi gjennom 2020 blitt godt kjent med Wikborg Rein som kunde – og vi fant kjemien tidlig. Både de og vi opplevde god match – og vi setter stor pris på kunder som verdsetter kvaliteten på våre leveranser og den oppfølgingen de får. Wikborg Rein har ambisiøse mål med sine digitale prosjekter, og sammen har vi allerede skapt gode effekter her. Da har man et godt fundament å jobbe videre og tettere sammen på, sier Harald Tellmann, Partner og administrerende direktør i Tellmann.

Han fortsetter: - Med dette som bakteppe har det fra begge sider vært ønskelig å få på plass en forpliktende samarbeidsavtale som gjør at Wikborg Rein får tilgang til Tellmann-ressurser framover for å realisere sine digitale målsetninger, samt at vi kan prioritere Wikborg Rein som selskap og kunde.

Tellmann Executive Advisors er et teknologiuavhengig rådgivningsselskap til tjeneste for handlekraftige ledere som ønsker endring. Tellmann leverer tjenester innen digital forretningsutvikling, moderne forretningsstøtte og omstilling av IT.

Tellmann vektlegger tung erfaring, spisskompetanse og anvender praktiske metoder og tilnærminger for å realisere ønskede effekter. Tellmann skaper nye muligheter og vekst, fornyer og forbedrer verdikjeder, samt sikrer fleksible og endringsorienterte virksomheter.

Forfattere

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner