Universum 2021: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

For åttende år på rad er Wikborg Rein kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant advokatfirmaene.

Universums studentundersøkelse gjennomføres hvert år, og i år er Wikborg Rein nok en gang på andreplass totalt over de mest attraktive arbeidsgiverne innen juss. 

– Tusen takk for tilliten. Vi er så stolte over at dere nok en gang rangerte oss på andreplass som den mest attraktive arbeidsgiveren blant dere studenter, og ikke minst at dere for åttende gang rangerte oss som det mest attraktive advokatfirmaet å jobbe i, sier Finn Bjørnstad, Managing Partner i Wikborg Rein. 

Wikborg Rein har et tett samarbeid med universitetene i Oslo, Bergen og Tromsø og vi gjennomfører en rekke manuduksjoner og foredrag årlig. I tillegg er vi tilstede på Arbeidslivsdagene og andre studentarrangementer, og vi avholder også flere studentseminarer selv – naturligvis digitalt det siste året med covid19-pandemien. Vi tilbyr også en rekke traineeordninger som du kan lese mer om her

Universum 2021.png– Vi vet at det er en tøff konkurranse med mange andre dyktige firmaer, så dette er virkelig ikke noe vi tar for gitt. Vi ønsker å takke alle som har stemt på oss, og vi lover at vi skal fortsette å jobbe hardt for å opprettholde den tilliten dere har gitt oss, sier fast advokat og leder for traineekomiteen, Cecilie Andersen Haadem.  

Ole Henrik Wille er partner og rekrutteringsansvarlig i firmaet. Han synes det er utrolig gøy og stor stas at vi igjen rangeres som mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene.  

– Dette motiverer oss til videre innsats for å gjøre Wikborg Rein til det beste stedet å jobbe i og vi skal jobbe enda hardere med satsingen vår på økt mangfold, godt sosialt miljø og høy faglig og personlig utvikling for de som begynner hos oss, sier Wille.

Les mer

 • Student

  2020

  På topp hos jusstudentene

  Utviklingen og satsingen på trainee-programmet får mye av æren når jusstudentene kårer Wikborg Rein som advokatfirma nummer én å arbeide for, i to uavhengige undersøkelser fra 2019.

 • Student, Ranking

  2020

  Universum 2020: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  Wikborg Rein er for 7. året på rad kåret til jusstudentenes mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene. Fra fjoråret klatrer vi også fra 3. til 2. plass blant samtlige selskaper i undersøkelsen.

 • Student

  2019

  Universum 2019: Best i bransjen

  I Wikborg Rein er vi helt avhengig av å tiltrekke oss de flinkeste talentene. Derfor er det gode nyheter for oss at vi for sjette året på rad kom best ut i bransjen på Universum-kåringen over studentenes drømmearbeidsgivere. I år rykket vi opp fra 8. plass til 3. plass over samtlige arbeidsgivere, og ble dermed det første advokatfirmaet til å få en pallplass i kåringen.