Wikborg Reins JussDytt mot eksamen

Eksamensperioden er en stressende tid for mange, og med den pågående koronasituasjonen vi nå befinner oss i, er den kanskje enda mer vanskelig. Men selv om det er en stressende tid, er det viktig å komme seg ut i frisk luft, trene, eller ta en digital kaffe eller lunsj med medstudenter. Vi ønsker derfor å invitere alle Norges jusstudenter til å delta på vår aktivitetskampanje i samarbeid med Dytt!

Gjennom denne kampanjen oppfordrer vi alle jusstudenter til å gå 10 000 skritt hver dag frem mot eksamen. For å holde på motivasjonen, vil alle deltakere også motta nyttige eksamenstips og inspirerende ord fra våre advokater underveis.

Hver fredag frem til 7. mai, vil vi kåre vinnere som har gått over 10 000 skritt hver dag. De vil motta kule premier i posten! Vi kan allerede nå røpe at premiene er alt fra capser til løpebelter, og at hovedpremien som blir delt ut 7. mai er Airpods Pro! 

Vi starter aktivitetskampanjen 17. mars, men du kan melde deg på allerede nå: 

button-meld-deg-paa-her-250-black.png

Startkode til Dytt-appen blir tilsendt ved påmelding.

Bonusoppdrag for å nå målet

Det anbefales å gå 10 000 skritt om dagen for å få god helseeffekt. Men synes du det er mye, kan du tjene ekstra skritt ved å utføre bonusoppdrag. Det kan være alt fra walk & talk til å ta en digital kaffe med medstudenter. Slike aktiviteter registreres manuelt inne i Dytt-appen og blir gjort om til ekstra skritt! For eksempel:

 • Digital kaffe med medstudent = 500 skritt
 • 5 knebøy = 500 skritt

Du kan også rapportere andre aktiviteter. I omregningstabellen legger du inn tiden du har brukt, hvilken intensitet og så regnes det automatisk om til skritt. For eksempel:

 • 30 min sykling = 5.100 skritt
 • 30 min styrke = 3.600 skritt

Alle aktiviteter teller, og registreres enkelt i Dytt-appen, som henter skrittene via Google fit og Apple Helse på din Iphone. Du kan også integrere din aktivitetsklokke som Fitbit, Polar og Garmin i appen. Denne integrasjonen må gjøres via web. Tallene fra aktivitetsklokken vil bli synkronisert med appen en gang i døgnet. Pass på at det ikke blir registrert dobbelt med skritt fra både aktivitetsklokke og fra telefon. 

Ingen individuelle resultater vil være synlig i kampanjen, men du kan se din egen fremgang og konkurrere med deg selv.

Suksess også internt i Wikborg Rein

Wikborg Rein har selv den siste tiden utført ekspedisjonen Nansen over Grønland. Målet har vært å gå 400.000 skritt på 40 dager. Denne ekspedisjonen har blitt tatt godt imot av alle i firmaet og har lettet på motivasjonen for alle på hjemmekontor.

Vi håper at så mange som mulig ønsker å delta – vi heier på dere!

Les våre siste studentrelaterte artikler her

 • Student, Ranking

  2022

  Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  For niende år på rad trekker landets jusstudenter frem Wikborg Rein som det beste advokatfirmaet å jobbe i.

 • Student, Karriere

  2022

  På topp hos jusstudentene igjen

  Vi er utrolig stolte og glade over igjen å bli kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren for jusstudenter i Prosperas Employer Branding-undersøkelse 2021!

 • Student, Karriere

  2022

  Fredrik ble en bedre jurist av å være International Intern

  Vår advokatfullmektig Fredrik Roald Brun var International Intern hos oss før han fikk fast jobb sommeren 2021. Les om Fredriks erfaringer fra traineeoppholdet her.