Alumni 2019

Vi ønsker å invitere deg til et hyggelig alumni-treff hos Wikborg Rein med fokus på Brexit og dets videre implikasjoner for Norge, Europa og verden. Hold av torsdag 7. februar 2019!

Dato fra

07.02.2019 18.00

Dato til

07.02.2019 22.00

Hvor

Dronning Maudsgate 11, Oslo

Denne gangen har vi gleden av å presentere en svært interessant og anerkjent foredragsholder, nemlig NUPI-direktør Ulf Sverdrup. Sverdrup har vært fremstående i debatten om Brexit både i Norge og internasjonalt, og kommer til å gi oss utvidet innsikt i dette særdeles aktuelle temaet.

Etter foredraget vil det bli servert mat og drikke, og være rikelig anledning til å møte gamle og nye kjente med tilknytning til Wikborg Rein.

Våre alumni-treff har vært en stor suksess, og vi er svært stolte over å ha skapt en flott møteplass for tidligere og nåværende Wikborg Rein-medarbeidere.

Vi oppfordrer deg til allerede nå å melde deg på, enten via linken nedenfor eller via vår alumnigruppe på LinkedIn (hvor det også vil bli lagt ut mer informasjon om arrangementet og andre interessante forhold). Dette blir en minneverdig kveld og vi håper å se nettopp deg!

 


Nærmere om Ulf Sverdrup:

Sverdrup er direktør ved NUPI (Norsk Utenrikspolitisk Institutt). Han har en doktorgrad i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og har også vært professor ved Handelshøyskolen BI og ved ARENA Senter for europaforskning ved Universitetet i Oslo. Sverdrup har gitt ut en lang rekke publikasjoner innen internasjonal politikk. Den siste tiden har han vært særlig synlig i debatten om Storbritannias uttreden av EU ("Brexit"). Et par smakebiter finner du i lenkene nedenfor.

Analysis - Resolving Brexit