Alumni 2020

Vi ønsker å invitere deg til et hyggelig alumni-treff hos Wikborg Rein onsdag 29. januar 2020, med fokus på dommeres uavhengighet.

Dato fra

29.01.2020 18.00

Dato til

29.01.2020 23.00

Hvor

Dronning Mauds gate 11, Oslo

Vi har gleden av å presentere høyesterettsdommer Cecilie Østensen Berglund som kveldens foredragsholder. Berglund har vært aktiv i debatten om dommeres uavhengighet i høst, og vil i sitt innlegg belyse temaet fra sitt ståsted. Hun er også medlem av Domstolskommisjonen, som utreder domstolenes uavhengighet og organisering, og vil gi et innblikk i utvalgets arbeid. 

Etter foredraget vil det bli servert mat og drikke, og være rikelig anledning til å møte gamle og nye kjente med tilknytning til Wikborg Rein. Våre alumni-treff har vært en stor suksess, og vi er stolte over å ha skapt denne møteplassen for tidligere og nåværende Wikborg Rein-medarbeidere. 

Vi oppfordrer til å melde seg på allerede nå, enten via linken nedenfor eller via vår alumnigruppe på LinkedIn (hvor det også vil bli lagt ut mer informasjon om arrangementet og andre interessante forhold).

Dette blir en minneverdig kveld og vi håper å se nettopp deg! 

 

 

Nærmere om Cecilie Østensen Berglund:

Cecilie Østensen Berglund tok juridisk embetseksamen i 1998 og har erfaring blant annet som advokatfullmektig, dommerfullmektig og juridisk utreder i Høyesterett, der hun også var utredningsenhetens nestleder. Berglund har også vært assisterende direktør i Høyesterett, leder i Finansklagenemnda Bank og styreleder ved Nasjonal institusjon for menneskerettigheter. Fra 2009 var hun lagdommer, senere lagmann, i Borgarting lagmannsrett. Cecilie Østensen Berglund tiltrådte som høyesterettsdommer 1. januar 2017. 

Hentet fra Store norske leksikon.