Frokostmøte med algoritmer på menyen – Oslo

Over 20 år har gått siden IBMs Deep Blue slo Garry Kasparov i sjakk, men mange lurer fortsatt på hvordan kunstig intelligens kan bli omsatt til forretningsmessig verdi. Og ikke minst, hvilke begrensninger legger jussen?

Dato fra

17.01.2019 08.00

Dato til

17.01.2019 10.30

Hvor

Dronning Mauds gate 11, Oslo

Målgruppe: Arrangementet er viktig for alle styreledere, ledere, jurister og andre i strategiske og sentrale personer i selskaper i digital utvikling. 
Arrangementet er gratis.

Se presentasjonene her.

AVO Consulting AS og Wikborg Rein inviterer til frokostseminar den 17. januar i Oslo og 31. januar i Bergen, der vi diskuterer hvilke muligheter og begrensninger den teknologiske utviklingen gir virksomheter og bransjer i dag.

Utviklingen på områder som Machine Learning, Robotic Process Automation og Deep Learning skjer i et rivende tempo. Men hva er kunstig intelligens, og hvorfor er dette relevant nå? Hvordan komme i gang med bruk av data for å skape forretningsmessig verdi? Og, hvem har ansvaret for hvordan algoritmer oppfører seg hvis noe går galt?

For å svare på det kommer Line Coll, partner i Wikborg Rein og Julija Pauriene, Head of Artificial Intelligence i AVO Consulting.

Coll er ekspert på personvern og digitalisering, med mer enn 20 års erfaring som rådgiver innen personvern og bruk av ny teknologi. Hun vil snakke om de viktigste juridiske aspektene man må være klar over ved bruk av ny teknologi, som rettighetsavklaringer, ansvar, bærekraftig bruk og forvaltning av data og personvern.

Pauriene er ekspert på kognitive teknologier, og har lang erfaring med teknologi som verktøy for forretnings- og produktutvikling i finans- og eiendomsbransjen. Hun gir en praktisk introduksjon til Robotic Process Automation og Kunstig Intelligens med fokus på løsninger som skaper forretningsverdi i forskjellige bransjer, samt gir innsikt i de vanligste fallgruvene.