HR-forum: Sykdom i arbeidslivet

Wikborg Rein gjentar suksessen med HR-forum, og vi har endelig gleden av å invitere til en ny samling 15. september i Stavanger og 16. september 2021 i Bergen.

Onsdag 15. september kl. 15.00–17.00 Hotel Victoria, Stavanger
Torsdag 16. september kl. 15.00–17.00 Hotel Norge, Bergen
Lett servering
Målgruppe: Arrangementet er kostnadsfritt og er beregnet på ledere, daglig ledere og HR-ansatte.

button-meld-deg-paa-her-250-black.png

Temaet denne gangen vil være ansattes sykdom og helse i alle faser av arbeidslivet. Ansattes helsetilstand, sykdom og sykefravær kan være et ømtålig tema for arbeidsgivere, og mange er redde for å tråkke feil. I hvilken grad kan arbeidsgiver etterspørre opplysninger om ansattes helse på jobbintervju? Hvilke regler gjelder for egenmelding, sykefravær, oppfølging av sykemeldte og tilrettelegging? Kan arbeidsgiver bestride grunnlaget for arbeidstakers sykemelding? Og kan langvarig sykefravær gi grunnlag for en avslutning av arbeidsforholdet?

Vi vil gjennomgå ulike praktiske problemstillinger relatert til håndtering av sykdom og helseutfordringer i arbeidslivet og belyse hva du som arbeidsgiver bør og ikke bør gjøre i ulike situasjoner. Det vil som vanlig bli satt av god tid til spørsmål og diskusjon, og servert deilig mat og drikke.

Vi gleder oss til endelig å kunne samles igjen i september. I mellomtiden kan du lese våre tips og råd til arbeidsgivere her.