NIR Ung: Slik blir du en enda bedre IP-advokat

På vegne av Norsk forening for industriell rettsbeskyttelse (NIR) har Wikborg Rein gleden av å invitere til NIR Ung-samling torsdag 15. september.

Dato fra

15.09.2022 18.00

Dato til

15.09.2022 20.00

Hvor

Wikborg Rein, Dronning Mauds gate 11, Oslo

Tema er rollen som internadvokat. Vi får besøk av et kyndig panel som blant annet skal dele erfaringer fra hvordan det er å jobbe som internadvokat, samspillet mellom internadvokater og eksterne advokater og patentrådgivere i immaterialrettssaker, og hvordan du blir en dyktig IP-rådgiver generelt.

Deltakerne i panelet er:

  • Helene Holth Skatvedt, head of legal og country manager oncology i Novartis Norge, og tidligere advokat i Advokatfirmaet BAHR
  • Jenny Sveen Hovda, advokat/general counsel i AutoStore, og tidligere advokat og partner i Bull & Co Advokatfirma
  • Martin Berggren Rove, advokat i Orkla ASA, og tidligere advokat og partner i Advokatfirmaet Selmer
  • Vilde Nondal, advokat/legal councel i Cognite, og tidligere advokat i Advokatfirmaet Selmer

Lars Erik Steinkjer, som har erfaring både som internadvokat og advokat i Wikborg Rein, og med en rekke større prosedyreoppdrag knyttet til håndhevelsen av immaterielle rettigheter, vil lede samtalen.

Vi kommer tilbake med mer informasjon.

Velkommen!

button-meld-deg-paa-her-250-black.png

NIR ung er NIRs forum for unge immaterialentusiaster. Bakgrunnen for initiativet er å skape et fagforum og uformelt samlingspunkt for yngre jurister, patentfullmektiger og andre som jobber med immaterialrett. NIR ung tar primært sikte på å samle de i bransjen under 35 år, men også andre som er unge til sinns er velkomne til å delta. Les mer her.