NIR Ung – Nytt forum for unge immaterialentusiaster

Wikborg Rein inviterer til første samling for det nyoppstartede fagkonseptet NIR Ung – et fagforum og uformelt samlingspunkt for unge immaterialrettsentusiaster.

Dato fra

17.01.2019 18.00

Dato til

17.01.2019 20.00

Hvor

Wikborg Rein, Dronning Maudsgate 11, Oslo

På vegne av Norsk forening for industriell rettsbeskyttelse (NIR) har vi gleden av å invitere til den første samlingen for NIR Ung med en paneldiskusjon om karrieremuligheter og behovet for spesialisering innenfor immaterialrett. Etter paneldiskusjonen serveres mat og drikke, og det er en fin mulighet for å bli litt bedre kjent. 

Bakgrunnen for initiativet er å skape et fagforum og uformelt samlingspunkt for yngre jurister, patentfullmektiger og andre som jobber med immaterialrett. Arrangementet tar primært sikte på å samle de i bransjen under 35 år, men også andre som er unge til sinns er velkomne til å delta.

 Påmelding innen 11. januar.

 

 

Program

18.00: Dørene åpnes

18.25: Introduksjon

18.30: Paneldiskusjon

19.30: Mat, drikke og mingling 

 

Paneldeltakere

Kaia Bugge Fougner

Kaia er senioradvokat i Kvale. Hun har bred erfaring innenfor IPR, og har tidligere jobbet som utreder hos Klagenemnda for industrielle rettigheter (KFIR), juridisk rådgiver i L'Oreal Norge AS, dommerfullmektig i Sandefjord tingrett og advokat i Zacco og Advokatfirma Grette. 

Hanne Heltne

Hanne startet nylig som advokat i Schibsted Media Group. Hun startet sin karriere innenfor immaterialrett som advokatfullmektig og advokat i Schjødts immaterialrettsgruppe, før hun gikk videre som advokat i Equinor (tidligere Statoil) med fagansvar for IPR i Equinor Legal Department. 

Morten Smedal Nadheim

Morten er doktorgradsstipendiat ved Institutt for Privatrett, UiO, hvor han forsker på tredjemannskonflikter i relasjon til rettigheter i immaterielle rettsgoder. Morten har tidligere blant annet jobbet som utreder i Klagenemnda for industrielle rettigheter (KFIR). 

Ida Gjessing

Ida er partner i Advokatfirma Grette, hvor hun har jobbet som advokat innenfor IPR siden 2007. Tidligere har Ida jobbet som advokat i Wiersholm og in-house advokat i legemiddelfirmaet Nycomed.  Ida er i dag leder for Næringslivets konkurranseutvalg (NKU).

 

Ordstyrer er Julius Berg Kaasin, Juridisk rådgiver i Stokke AS.