Reunion for styrekurs

Den 25. april 2019 inviterer vi i Wikborg Rein til reunion for styrekurset Executive Board Programme avholdt i regi av Scandinavian Executive Institute og Wikborg Rein, i samarbeid med INSEAD, høsten 2017 og våren 2018.

Dato fra

25.04.2019 16.00

Dato til

25.04.2019 21.00

Hvor

Dronning Mauds gate 11, 0250 Oslo

Dørene åpner kl. 16.00 og det blir faglig program relevant for ledere og styrerommet fra kl. 16.30 til kl. 18.00. Fra klokken 18.00 og utover blir det lett servering, og vi ser frem til mange hyggelige samtaler med kjente fjes.

Arrangementet er gratis.

SU: 12. april

 

Kveldens faglige program

Kristin Nordland Brattli, fast advokat i Wikborg Reins compliance-avdeling

Hvorfor og hvordan bør styret forholde seg til menneskerettighetene?

Menneskerettighetsbrudd som skjer på grunn av eller i tilknytning til selskapets virksomhet kan få praktiske, økonomiske og rettslige konsekvenser for selskapet. Hvilket ansvar har egentlig selskapene for å respektere menneskerettighetene, og hvorfor og hvordan bør styret forholde seg til dette temaet?

Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge AS

Fusjon av store organisasjoner – ledelse i tåkehavet

Abraham Foss har ledet Telia og Get gjennom en omfattende fusjon i 2018. Det å forene to store organisasjoner, med hver sine særpreg, kulturer og systemer, kan by på spennende utfordringer. I dag får vi høre mer om Abrahams erfaringer.

Kristine Frivold Rørholt, senioradvokat i Wikborg Rein og hvitvaskingsekspert

Hva betyr den nye loven om register over reelle rettighetshavere for deg som leder eller styremedlem?

Hvitvaskingsregelverket pålegger banker og andre å identifisere reelle rettighetshavere. For å lette denne jobben får alle selskaper som driver virksomhet eller er registrert i Norge plikt til å rapportere sine reelle rettighetshavere inn til et nytt register. Hvem er reelle rettighetshavere og hva er styrets oppgave?