Transaksjonsdagen 2020 i Bergen

FRA STARTUP TIL STJERNE

Disruptiv innovasjon er nyskapning som forstyrrer et eksisterende marked ved å gjøre en eksisterende forretningmodell irrelevant. Transaksjonsdagen 2020 retter fokus på både utfordringer og muligheter ved slik banebrytende innovasjon

Dato fra

12.02.2020 15.00

Dato til

12.02.2020 18.00

Hvor

Grand Selskapslokaler, Bergen

Fra kl. 18.00 serverer vi tapas med forfriskninger


PROGRAM
Velkommen
Jan Erik Clausen, Managing Partner, Wikborg Rein 

Hva kjennetegner de som lykkes?
Arve Janbu Fresvik, Managing Partner, Momentum Partners AS

Helseteknologi fra Bergen – Erfaring med å utvikle en internasjonal aktør
Christian Horn, CEO Novel, Diagnostics AS

Dødsspirallån og annen kreativ oppstartsfinansiering
Dr. juris Filip Truyen, Partner, Wikborg Rein

Pause

Et godsinnet kartell – innovasjon ved deling av persondata uten å bryte loven
Atle Sivertsen,CEO, NCE Finance Innovation

Disruptiv innovasjon – Utfordringer og muligheter
Dr. Silvija Seres, CEO LØRN.TECH

OM FOREDRAGSHOLDERNE

Silvija Seres, CEO, LØRN.TECH
Silvija er matematiker og teknologiinvestor, bedriftsutvikler, investor og rådgiver. Hun har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Arve Janbu Fresvik, Managing Partner, Momentum Partners AS
Arve er medgründer av Momentum Partners med bakgrunn fra blant annet konsulent i Arkwright og PwC, og som Business Development Director i Rieber & Søns ledergruppe. Han har lang erfaring fra forretningsutvikling og transaksjoner i oppstart, SMB og store selskaper i et bredt spekter av bransjer, samt en aktiv tidligfase investor siden 2015 med flere styreverv i både Norge og i utlandet.

Christian Horn, CEO, Novel Diagnostics AS
Christian har gjennom direktør- og styreposisjoner i 20 år arbeidet med internasjonal forretningsutvikling i selskaper som fokuserer på blant annet kreftdeteksjon, og har i den forbindelse også ledet et selskap frem til børsnotering.

Atle Sivertsen, CEO, NCE Finance Innovation
Atle leder til daglig fintech-klyngen NCE Finance Innovation. Han har tidligere vunnet BI-prisen i Norge og Storbritannia for en nettbank i energisektoren som senere er blitt rullet ut til kunder i 45 land globalt.


Jan Erik Clausen, Managing Partner, Wikborg Rein
Jan Erik er en dreven M&A-advokat med særlig vekt på selskaps-, og børs- og verdipapirrett, og bistår klienter i forbindelse med bedriftsoppkjøp, fusjoner, emisjoner og andre egenkapitaltransaksjoner, samt børsnoteringer. 

Dr. juris Filip Truyen, Partner, Wikborg Rein
Filip er blant landets fremste eksperter på selskapsrett, og han er professor II ved både UiB og NHH. Filip er også leder av Verdipapirlovutvalget som blant annet har avgitt utredninger om overtakelsestilbud, innsidehandel, og investeringsrådgivning. 

For fagspørsmål kontakt Filip Truyen.