Sensommeraften 2018

Hjertelig velkommen til Wikborg Reins Sensommeraften – den 12. i rekken!

Dato fra

13.09.2018 18.30

Dato til

13.09.2018 23.00

Hvor

KODE 1 Permanenten, Bergen

Mangfold er bra for business - Kathleen Mathisen 2018.pdfDenne kvelden byr vi på sosial og hyggelig sammenkomst for unge i næringslivet på Vestlandet, med faglig innslag om et dagsaktuelt tema, god tid til mingling, samt god mat, drikke og ikke minst DJ. I år har vi forflyttet oss ned fra Fløien til vakre KODE1.

Dato: 13. september 2018
Sted: KODE 1 Permanenten, Nordahl Bruns gate 9, Bergen
Tid: kl. 18.30 – 23.00 – registrering fra kl. 18.00. 

Arrangementet er gratis 

PROGRAM
  • Velkommen ved Wikborg Rein
  • Mangfold er bra business - av Kathleen Mathisen, Grieg Seafood:
        Forskning fra inn- og utland viser at mangfold styrker arbeidslivet og bidrar til et mer      velfungerende samfunn. Hva kan du gjøre selv for å øke verdiskapingen i din bedrift?
  • Mingling med tapas & forfriskninger med DJ BeLoved/Endre Lervik

Kathleen Mathisen er konserndirektør for HR og intern kommunikasjon i Grieg Seafood, som er en av verdens ledende oppdrettere av laks med 720 ansatte globalt. 

Hun har, etter 18 år med HR tilegnet seg mye kunnskap og erfaring om menneskelige relasjoner og utvikling av ansatte globalt. I tillegg leder Kathleen i dag Bergen Næringsråds ressursgruppe for Mangfold og Inkludering. 

-Noe av det viktigste med å lede et selskap er de gode relasjonene – tillit og respekt, og sist, men ikke minst, at man tenker mangfold i ansettelser, mener Kathleen.

I 2013 vant Kathleen Sunnivaprisen. Dette er en pris som går til kvinnelige ledere i Bergen, som utmerker seg i næringslivet.

Presentasjonen kan leses her!