Karriere

 

Karriere i Wikborg Rein

Karriere i Wikborg Rein

Vi er en rendyrket kunnskapsbedrift. For å lykkes må vi ha de dyktigste menneskene i bransjen. De får vi kun hvis vi kan tilby faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et sosialt og inspirerende miljø.

Hva ser vi etter?

Hva ser vi etter?

Er du en nyutdannet jurist som ønsker en karriere som forretningsadvokat, er du midt i vår primære målgruppe. Har du i tillegg forretningsmessig forståelse og ikke minst evne til å bygge sterke relasjoner, stiller du sterkt.

Ledige stillinger

Ledige stillinger

Vi er alltid på jakt etter dyktige advokater og medarbeidere til Norges største og mest internasjonale advokatfirma.

Shipping Offshore traineer

Shipping offshore trainee

Vil du lære mer om en av Norges største og mest internasjonale bransjer? Er du interessert i shipping?

Skriveplass

Oppgaveskrivende

Som jusstudent kan du søke Wikborg Reins stipend for å skrive oppgaven som inngår i Mastergraden. 

Best på talentutvikling

Ledende innen talentutvikling

Advokatvirksomhet handler om å tiltrekke seg de rette menneskene og kontinuerlig kompetanseutvikling. Wikborg Rein er ledende innen begge områdene i følge Universum og Advokatforeningen.

Trainee i Wikborg Rein

Trainee i Wikborg Rein

Et traineeopphold hos oss gir deg et solid inntrykk av livet som advokat. Du jobber på samme måte som en advokatfullmektig og får delta på spennende prosjekter – i mange tilfeller en rettssak.

Hvordan jobber en fullmektig?

Hvordan jobber en fullmektig?

Spennende utfordringer, varierte oppgaver og bratt læringskurve med Norges beste forretningsadvokater som læremestre. Hverdagen til en fullmektig i Wikborg Rein har mye spennende å by på!

Sjømat-trainee i Bergen

Sjømattrainee i Bergen

Har du engasjement og interesse for fiskeri og havbruksrett? Grip muligheten til et spennende opphold som sjømattrainee hos oss!

Interesse for Compliance?

Interesse for Compliance?

Det er mye å gjøre i Wikborg Reins team for compliance og krisehåndtering om dagen og vi søker derfor den rette kandidaten til å bli med i vårt team.