Er du vår nye advokatkollega i teamet for teknologi og digitalisering?

Wikborg Rein har de siste årene opplevd en voldsom vekst i etterspørselen etter juridisk bistand innen teamet for Teknologi og digitalisering. Vår ambisjon er å være det beste og foretrukne advokatfirmaet innen teknologirett. For å lykkes med dette trenger vi markedets beste advokater.

Søknadsfristen har utløpt.

 

Vi i Wikborg Rein ansetter nå to nye forretningsadvokater i teamet Teknologi og digitalisering. I den ene stillingen er vi ute etter deg som har kompetanse innen personvern, IT og teknologirett, og i den andre stillingen ser vi etter deg som vil jobbe med teknologirett, immaterialrett, markedsføringsrett og IT.

Oppdragene omfatter bistand i forbindelse med etablering, beskyttelse, vurdering og utnyttelse av teknologi, anskaffelser av teknologi (IT-anskaffelser) og utredning av regulatoriske krav. Teamet har betydelig kompetanse og erfaring innenfor rettslige spørsmålene som oppstår ved digitalisering av ulike virksomheter. Innenfor våre fagområder yter vi generell rådgivningsbistand, bistand til kontraktsforhandlinger, transaksjoner (M&A) og tvister.

Vil du vite mer om stillingene?

Vår rekrutteringspartner MeyerHaugen har invitert våre partnere Line Coll (t.h.) og Hanna Beyer Olaussen (midten) til en podkastprat om jobben som forretningsadvokat i Wikborg Rein. Du kan høre samtalen her.

 

Om Wikborg Rein

 • Karriere

  2020

  Talentutvikling

  Wikborg Rein vil jobbe for at du skal bli den beste utgaven av deg selv. Firmaets ambisjon er derfor å sikre god opplæring og oppfølging av alle våre medarbeidere.

 • Student, Mangfold, Karriere, Samfunnsansvar, Bærekraft

  2020

  Mangfold

  Som et av Norges største og mest internasjonale advokatfirmaer representerer Wikborg Rein mange nasjonaliteter, språk og kulturer. Dette er en av våre styrker når vi jobber bredt med lokale og globale klienter fra ulike land innen alt fra shipping og fornybar energi til teknologi og digitalisering.

 • Karriere, Student

  2020

  Vårt sosiale liv

  Wikborg Rein har i en årrekke blitt kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver innen bransjen. Det er vi veldig stolte av!