For deg som studerer

Som trainee i Wikborg Rein blir du kjent med et av Norges største og mest internasjonale advokatfirma fra innsiden. Jusstudenter kan også søke vårt stipend i forbindelse med masteroppgaven.

Hos oss får du i en periode på 4-6 uker jobbe på samme måte som en advokatfullmektig. Oppgavene er varierte og kan omfatte alt fra utredning av juridiske problemstillinger, arbeid med tvistesaker eller bistand i en transaksjon. I mange tilfeller får du også være med i en rettssak. Du vil få løpende og konstruktive tilbakemeldinger og en dedikert fadder vil være din støtte og veileder under hele oppholdet.

Alle traineer blir inkludert i faglige og sosiale arrangementer, og vi gjør vårt beste for at traineeoppholdet i Wikborg Rein skal oppleves både hyggelig, meningsfylt og utviklende.

Du er velkommen til å søke på en traineestilling ved vårt kontor i Oslo eller Bergen.

I tillegg til et ordinært traineeopphold kan Wikborg Rein også tilby traineeopphold for studenter med interesse innen spesifikke fagområder. På disse stillingene er det egne søknadsfrister som gjelder. Les mer her:

 

Skriveplass med stipend

Wikborg Rein tilbyr skriveplass med et stipend på kroner 35 000 til studenter som ønsker å skrive masteroppgave innenfor et av våre forretningsjuridiske fagområder.

Med en skriveplass hos oss får du tilgang til våre fasiliteter, en egen kontorplass med tilknytning til det fagområdet du skriver master innen, en fadder som sørger for sosial oppfølgning, samt en veileder som sørger for tett faglig oppfølgning. I tillegg vil du bli invitert med på alle faglige og sosiale arrangementer på huset i løpet av oppholdet.  

For å søke på skriveplass hos Wikborg Rein ser vi helst at du har gjennomført et traineeopphold, og at du har en klar formening om hva du ønsker å skrive om, før du søker. Du vil få muligheten til å drøfte den aktuelle problemstillingen med en av våre advokater før du starter på oppgaven.

Vi tar imot søknader til Oslo og Bergen fortløpende.

Dersom du har kommet langt i studiet oppfordrer vi deg å søke på advokatfullmektigstilling. De som blir tilbudt stilling som advokatfullmektig hos oss vil samtidig også kunne få tilbud om skriveplass.

Spørsmål tilknyttet søknaden i Oslo kan rettes til Cecilie Remman eller Erlend Ose. Søknad til Bergen kan rettes til Siri Mitchell eller Maren Sofie Samset.

Les våre siste studentartikler

 • Student, Ranking

  2022

  Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  For niende år på rad trekker landets jusstudenter frem Wikborg Rein som det beste advokatfirmaet å jobbe i.

 • Student, Karriere

  2022

  På topp hos jusstudentene igjen

  Vi er utrolig stolte og glade over igjen å bli kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren for jusstudenter i Prosperas Employer Branding-undersøkelse 2021!

 • Student, Karriere

  2022

  Fredrik ble en bedre jurist av å være International Intern

  Vår advokatfullmektig Fredrik Roald Brun var International Intern hos oss før han fikk fast jobb sommeren 2021. Les om Fredriks erfaringer fra traineeoppholdet her.