For deg som studerer

Som trainee i Wikborg Rein blir du kjent med et av Norges største og mest internasjonale advokatfirma fra innsiden. Jusstudenter kan også søke vårt stipend i forbindelse med masteroppgaven.

Hos oss får du i en periode på 4-6 uker jobbe på samme måte som en advokatfullmektig. Oppgavene er varierte og kan omfatte alt fra utredning av juridiske problemstillinger, arbeid med tvistesaker eller bistand i en transaksjon. I mange tilfeller får du også være med i en rettssak. Du vil få løpende og konstruktive tilbakemeldinger og en dedikert fadder vil være din støtte og veileder under hele oppholdet.

Alle traineer blir inkludert i faglige og sosiale arrangementer, og vi gjør vårt beste for at traineeoppholdet i Wikborg Rein skal oppleves både hyggelig, meningsfylt og utviklende.

Du er velkommen til å søke på en traineestilling ved vårt kontor i Oslo eller Bergen.

I tillegg til et ordinært traineeopphold kan Wikborg Rein også tilby traineeopphold for studenter med interesse innen spesifikke fagområder. På disse stillingene er det egne søknadsfrister som gjelder. Les mer her:

 

Skriveplass med stipend

Wikborg Rein tilbyr skriveplass med stipend til studenter som ønsker å skrive en 30 studiepoengs masteroppgave om et forretningsjuridisk emne. Du bør ha en klar formening om hva du ønsker å skrive om før du søker, og du får muligheten til å drøfte den aktuelle problemstillingen med en av våre advokater før du starter på oppgaven.

Med skriveplass hos oss har du tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert kantine og bibliotek, og du vil inviteres til faglige og sosiale arrangementer i løpet av oppholdet.

Stipendet er på kr 30.000. Vi tar imot søknader til Oslo og Bergen fortløpende.

Les våre siste studentartikler

 • Student, Karriere

  2022

  Fredrik ble en bedre jurist av å være International Intern

  Vår advokatfullmektig Fredrik Roald Brun var International Intern hos oss før han fikk fast jobb sommeren 2021. Les om Fredriks erfaringer fra traineeoppholdet her.

 • Bærekraft, Student

  2022

  Vegard valgte bærekraft, grønn juss og Wikborg Rein

  Vi har tatt en prat med vår advokatfullmektig Vegard Fosso Smievoll (26), som er så brennende opptatt av bærekraft og grønn juss at det faktisk var helt avgjørende i jobbsøkerprosessen.

 • Student, Ranking

  2021

  Universum 2021: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  For åttende år på rad er Wikborg Rein kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren blant advokatfirmaene.