Hva ser vi etter?


Er du en nyutdannet jurist som ønsker en karriere som forretningsadvokat, er du midt i vår primære målgruppe. Har du i tillegg forretningsmessig forståelse og ikke minst evne til å bygge sterke relasjoner, stiller du sterkt.

Vi forventer ikke at du skal fungere som forretningsadvokat fra dag én, men dersom du har et oppriktig engasjement, juridisk fagkunnskap og ikke minst en grunnleggende forretningsmessig forståelse, tar det ikke lang tid før du får egne ansvarsområder. I Wikborg Rein er vi opptatt av å utvikle og stimulere kunnskapsrike mennesker. Vi legger stor vekt på å rekruttere riktig. I tillegg til innsikt og kunnskap på de juridiske fagområdene, må du være god på menneskelige relasjoner tillitsvekkende, empatisk og lyttende. Dette er er viktige egenskaper hos oss.

Vi ønsker at Wikborg Rein skal være det beste advokatfirmaet å jobbe i. Det innebærer at vi aktivt søker en heterogen og dynamisk sammensetting av mennesker.Dette er vår oppskrift på å utvikle en arbeidsplass med et stimulerende og sosialt arbeidsmiljø, med effektive team og uovertruffen kvalitet på våre tjenester.