Andreas Lindseth

Fast advokat, Bergen

Andreas Lindseth begynte hos oss i 2018, etter å ha jobbet som trainee i Wikborg Rein under studietiden.

– Gjennom traineeoppholdet fikk jeg et godt innblikk i arbeidskulturen og arbeidsoppgavene. Jeg var trainee flere steder, men da jeg skulle velge min fremtidige arbeidsplass falt valget på Wikborg Rein.

M&A er en fin og lærerik avdeling å starte karrieren i, og jeg har fått et godt innblikk i «tradisjonelle» forretningsjuridiske problemstillinger. Med tiden har jeg også fått mulighet til å jobbe innenfor andre fagområder. Som nyutdannet verdsetter jeg muligheten til å lære av dyktige og erfarne kollegaer innen ulike felt. 

Jeg tror at dersom man får jobbe tett med de beste, vil man ha gode forutsetninger for å bli en dyktig advokat selv.

Andreas forklarer at i tillegg til å være en kunnskapsbedrift, har Wikborg Rein et arbeidsmiljø som ble avgjørende for valget av arbeidsgiver:

– I løpet av traineeoppholdet fikk jeg et godt innblikk i arbeidsmiljøet i firmaet, og jeg satt igjen med en følelse av at dette var et sted der man bygger hverandre opp og gjør hverandre gode. I tillegg til firmaets faglige tyngde, ble dette avgjørende for valget mitt.

Les våre siste studentartikler

 • Student, Ranking

  2022

  Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  For niende år på rad trekker landets jusstudenter frem Wikborg Rein som det beste advokatfirmaet å jobbe i.

 • Student, Karriere

  2022

  På topp hos jusstudentene igjen

  Vi er utrolig stolte og glade over igjen å bli kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren for jusstudenter i Prosperas Employer Branding-undersøkelse 2021!

 • Student, Karriere

  2022

  Fredrik ble en bedre jurist av å være International Intern

  Vår advokatfullmektig Fredrik Roald Brun var International Intern hos oss før han fikk fast jobb sommeren 2021. Les om Fredriks erfaringer fra traineeoppholdet her.