Hilde Hovengen

Anbuds- og rankingansvarlig, Oslo

Hilde jobber som anbuds- og rankingansvarlig i markedsavdelingen i Wikborg Rein. Tidligere har hun hatt tilsvarende stillinger for flere kjente virksomheter.

– Da jeg så at Wikborg Rein søkte etter anbuds- og rankingansvarlig grep jeg muligheten med begge hender. Jeg liker at jobben er salgsrettet og kan utgjøre en forskjell for firmaet. 

– Rollen som anbudsansvarlig innebærer å ha prosjektstyring for alle anbudskonkurranser, og levere det mest overbevisende tilbudet. Det handler om å følge med på alle anbud som ligger ute og posisjonere Wikborg Rein for nye avtaler.

Rangeringer er typisk for hele advokatbransjen internasjonalt, og man blir målt på hvor høyt man scorer for eksempel i Chambers & Partners og Legal 500. Gjennom året publiseres forskjellige typer rangeringslister som synliggjør vår faglige ekspertise.

Målet er selvfølgelig at vi skal være nummer én.

Hun forteller at det beste med Wikborg Rein er å jobbe med dyktige og profesjonelle kollegaer:

– Jeg samarbeider tett med advokatene på tvers av fagområdene, noe jeg trives godt med. Jeg liker når det stilles høye krav og at vi jobber sammen mot et konkret mål.

Les våre siste artikler om kåringer

 • Ranking

  2021

  Tier 1 i alle kategorier i IFLR1000

  IFLR1000 er guiden til verdens ledende finans- og selskapsadvokatfirmaer og advokater og er den eneste internasjonale juridiske undersøkelsen dedikert til rangering av advokatfirmaer og advokater innenfor finans og transaksjoner.

 • Ranking

  2020

  Delt førsteplass i Prospera

  Prospera Law Firm Review Norway 2020 er nå publisert og sammen med Thommessen deler vi førsteplassen i undersøkelsen.

 • Student, Ranking

  2020

  Universum 2020: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

  Wikborg Rein er for 7. året på rad kåret til jusstudentenes mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene. Fra fjoråret klatrer vi også fra 3. til 2. plass blant samtlige selskaper i undersøkelsen.