Ina Lutchmiah

Partner, Singapore

Ina begynte å jobbe ved Wikborg Reins kontor i London i 2018. Etter et år flyttet hun til Singapore, og idag leder hun vår transaksjonsavdeling der. 

– Jeg er fra Bulgaria, men vokste opp i Hellas og flyttet til England for å studere jus i 2003. Med greske røtter og en far som jobbet med internasjonal import og eksport, ble jeg tidlig interessert i shipping- og offshoreindustrien

Ina er glad for å kunne bidra til videreutvikling av kontoret i Singapore og å styrke vår internasjonale tilstedeværelse. Hun jobber tett med kontorene i London, Oslo, Shanghai og Bergen.

Det jeg liker best med Wikborg Rein er mangfoldet og det internasjonale samarbeidet mellom kollegaene.

– Vi har høyt spesialiserte team bestående av advokater fra mange forskjellige nasjonaliteter. Jeg liker å jobbe sammen med folk med ulik bakgrunn, kompetanse og erfaring.

– Ingen dager er like og arbeidsoppgavene varierer fra rådgivning ved kjøp og salg av borerigger og skip til finansielle avtaler. Jeg gir også råd om langvarige offshore-prosjekter, kontrakter og resirkuleringsavtaler. Prosjektene vi jobber med har som regel internasjonal karakter og ofte er det store verdier på spill. Min typiske dag er uforutsigbar, noe som etter min mening er det som gjør jobben så interessant.

 

Les om vår internasjonale kompetanse

  • Internasjonal

    2019

    Innblikk i Wikborg Reins internasjonale kompetanse

    I snart 100 år har Wikborg Rein vært et advokatfirma med øynene rettet utover, og det internasjonale aspektet har alltid stått sentralt i vår visjon. Vi er i dag Norges mest internasjonale advokatfirma.