Lesley Tan

Senioradvokat, London

Før Lesley begynte i Wikborg Rein i 2007 jobbet hun som juridisk rådgiver for et annet advokatfirma i Singapore.

­– Jeg var på jakt etter mer internasjonal erfaring og ønsket å arbeide med avtaler på tvers av ulike jurisdiksjoner. Jeg fikk vite at Wikborg Rein jobbet mye med Shipping Offshore og at de i tillegg hadde mange anerkjente klienter med global tilstedeværelse. Både Singapore og Norge har lange historier som sjøfartsnasjoner, og jeg opplevde at det var en god match med mine erfaringer og interesser.

– Etter tre år i Singapore dro jeg til London. I utgangspunktet var det for en utplassering i seks måneder. 

I Wikborg Rein er det work hard,
play hard som gjelder.

Lesley husker spesielt én sak som særlig spennende: 

­– Jeg jobbet for en tysk reder der leietakerne befant seg i New York og Paris. De opererte under engelsk lov og skipene var fra Bahamas og Libya. Vi hadde en ekstremt kort deadline for å få signert avtalen som var veldig komplisert. Det var 20 skip og fire banker involvert. Vi kom i havn med saken, og den ga meg et skikkelig adrenalinrush.

Hun beskriver Wikborg Rein som et firma i stadig utvikling:

­– Firmaet tilpasser seg utviklingen i markedet, og ledelsen er opptatt av å finne effektive og fleksible løsninger på arbeidsprosesser og hvordan vi samhandler internt. 

Les om vår internasjonale kompetanse

  • Internasjonal

    2019

    Innblikk i Wikborg Reins internasjonale kompetanse

    I snart 100 år har Wikborg Rein vært et advokatfirma med øynene rettet utover, og det internasjonale aspektet har alltid stått sentralt i vår visjon. Vi er i dag Norges mest internasjonale advokatfirma.