Gi styrekarrieren din et løft

Executive Board Programme, som Wikborg Rein og Scandinavian Executive Institute tilbyr i samarbeid med den internasjonalt anerkjente business-skolen INSEAD, er en internasjonal styreutdanning tilpasset skandinaviske forhold og lovgivning. Utdanningen gjør deg til et verdiskapende styremedlem og en viktig ressurs for både bedriften og din egen styrekarriere.

På Executive Board Programme blir du inspirert og utfordret av noen av de fremste ekspertene på styrearbeid i verden. Utdanningen har fokus på verdiskaping, utvikling og strategi og henvender seg til nåværende og kommende styremedlemmer – samt ledere som samarbeider med et styre. Executive Board Programme INSEAD er den eneste styreutdanning i Norge som tilbys i samarbeid med den velrennomerte business-skolen INSEAD.

Bestill materiale om utdanningen

Internasjonale eksperter

Styreutdanningen byr på et seks dagers konsentrert forløp i et internasjonalt læringsmiljø. Utdanningen består av to moduler. Den første foregår i Oslo og varer i to dager. Den andre modulen foregår på INSEAD i Frankrike, og varer i fire dager. På den norske delen vil du treffe juridiske eksperter fra Wikborg Rein som har omfattende erfaring med både teoretisk og praktisk styrearbeid. På den internasjonale delen vil du bli undervist og inspirert av noen av de fremste internasjonale ekspertene og mest anerkjente foreleserne innen styrearbeid.

Hør programdirektør Stanislav Shekshnia fortelle om innholdet i Executive Board Programme INSEAD

Målgruppe – den typiske deltakeren

Programmet er tilpasset styreledere, styremedlemmer og ledere som søker en velrennomert og internasjonalt anerkjent styreutdanning tilpasset en travel hverdag, og den typiske deltakeren:

  • Jobber til daglig sammen med et profesjonelt styre
  • Sitter allerede i et eller flere styrer eller er på vei inn i et
  • Jobber på strategisk nivå i en bedrift, eksempelvis som CEO, VP, CFO, partner eller liknende
  • Er rådgiver på strategisk nivå

Varighet og tidsbruk

Executive Board Programme består av to moduler. Den første modulen foregår i Norge og den andre på INSEAD i Fontainebleau i Frankrike. Undervisningen går over totalt seks dager. Det må påregnes om lag 10 timers hjemmearbeid i forkant av modul I og 20 timers hjemmearbeid i forkant av modul II.

Undervisning

Undervisningen foregår på engelsk og er en kombinasjon av forelesning, casearbeid, gruppearbeid og debatter i plenum. Når forløpet er avsluttet, får du et utdanningssertifikat fra INSEAD som bevis på at du har gjennomført utdanningen.

En verdifull sidegevinst ved utdanningen er det unike nettverket som skapes mellom deltakere som kommer med forskjellig bakgrunn og nasjonalitet.

Bestill mer informasjon om programmet her

 

Dette sier tidligere deltakere om Executive Board Programme INSEAD

bente-sollid-storehaug.jpg

Bente Sollid Storehaug, CEO i Digital Hverdag:

Bente Sollid Storehaug er CEO i Digital Hverdag hvor hun jobber som rådgiver for en rekke vekstselskaper. Hun er styreleder for to teknologiselskaper og styremedlem i fem store selskaper innenfor energi, retail, finans og media. Bente har jobbet med styrearbeid siden slutten av 90-tallet, og har hatt om lag 40 styreverv totalt, både nasjonalt og internasjonalt.

«Det er lett å anbefale programmet som jeg opplevde som en svært god investering. Jeg bruker programmet i veldig mange situasjoner, spesielt i forhold til hvordan man skal/bør håndtere gråsoner, vanskelige beslutninger, dilemmaer og blir bedre til å håndtere risikoaspekter. På forhånd hadde jeg orientert meg godt i forhold til å få en styreutdanning med et skandinavisk utgangspunkt og samtidig et internasjonalt perspektiv. Jeg mener selv at jeg gikk for den beste styreutdanningen, og foruten topp faglig innhold var programmet også supert med henblikk på å bygge nettverk.»

kristin-holth-2.jpg

Kristin H. Holth, Profesjonelt styremedlem

Kristin H. Holth er styremedlem i blant annet Maersk Drilling, BI, Moelven Industrier ASA, International Advisory Board samt Maritimt Forum. Frem til 31. mars 2020 var hun i tillegg Executive Vice President i DnB.

«Foreleserne var eminente, og hele programmet har overordnet vært svært fascinerende. Professorene klarte å dra oss ut av «hverdagen» og inn i relevante problemstillinger om styrearbeid på et meget høyt nivå. De har en tilnærming og erfaring som gjør at de evner å presentere forskning på en svært relevant måte hvor de bruker caser og eksempler som man etterfølgende kan anvende i sin egen virkelighet. Dessuten var det mange veldig kunnskapsrike og erfarne deltakere fra ulike posisjoner i næringslivet, og kombinasjonen av professorene og deltakerne på utdanningen gjorde at dette seminaret hadde en helt spesiell og relevant verdi. Jeg har hatt stor glede av programmet etterfølgende, spesielt med henblikk på de bedriftene som vi i DNB er långiver og finansielle rådgivere for. Det er viktig å forstå hvordan styrene jobber sammen med administrasjonen, hvilke strategiske overveielser og målsetninger de gjør seg. Ikke minst i vurdering av styrets sammensetning relatert til corporate goverance og relevant kompetanse for selskapet.  I tillegg har jeg hatt god bruk av kunnskapen i relasjon til de styrejobbene jeg selv har.»