Gi styrekarrieren din et løft

Executive Board Programme, som Wikborg Rein og Scandinavian Executive Institute tilbyr i samarbeid med den internasjonalt anerkjente business-skolen INSEAD, er en internasjonal styreutdanning tilpasset skandinaviske forhold og lovgivning. Utdanningen gjør deg til et verdiskapende styremedlem og en viktig ressurs for både bedriften og din egen styrekarriere.

På Executive Board Programme blir du inspirert og utfordret av noen av de fremste ekspertene på styrearbeid i verden. Utdanningen har fokus på verdiskaping, utvikling og strategi og henvender seg til nåværende og kommende styremedlemmer – samt ledere som samarbeider med et styre. Executive Board Programme INSEAD er den eneste styreutdanning i Norge som tilbys i samarbeid med den velrennomerte business-skolen INSEAD.

Internasjonale eksperter

På denne styreutdanningen får du et seks dagers konsentrert forløp i et internasjonalt læringsmiljø. På den norske delen vil du treffe juridiske eksperter fra Wikborg Rein som har omfattende erfaring med både teoretisk og praktisk styrearbeid. På den internasjonale delen vil du bli undervist og inspirert av noen av de fremste internasjonale ekspertene og mest anerkjente foreleserne innen styrearbeid.

Programmet er tilpasset styreledere, styremedlemmer og ledere som søker en velrennomert og internasjonalt anerkjent styreutdanning tilpasset en travel hverdag. 

Målgruppe

Den typiske deltakeren

  • jobber til daglig sammen med et profesjonelt styre
  • sitter allerede i et eller flere styrer eller er på vei inn i et
  • jobber på strategisk nivå i en bedrift, eksempelvis som CEO, VP, CFO, partner eller liknende
  • er rådgiver på strategisk nivå

Varighet og tidsbruk

Executive Board Programme består av to moduler. Den første modulen går over to dager og foregår i Oslo. Den andre går over fire dager på INSEAD i Fontainebleau i Frankrike. Det må påregnes om lag 10 timers hjemmearbeid i forkant av modul I og 20 timers hjemmearbeid i forkant av modul II. 

Undervisning

Undervisningen foregår på engelsk og er en kombinasjon av forelesning, casearbeid, gruppearbeid og debatter i plenum. Når forløpet er avsluttet, får du et vitnemål fra INSEAD som bevis på at du har gjennomført utdanningen. En verdifull sidegevinst ved utdanningen er det unike nettverket som skapes mellom deltakere som kommer med forskjellig bakgrunn og nasjonalitet.