Talentutvikling

Wikborg Rein vil jobbe for at du skal bli den beste utgaven av deg selv. Firmaets ambisjon er derfor å sikre god opplæring og oppfølging av alle våre medarbeidere.

Vårt sterke fokus på kompetanseutvikling er avgjørende for å tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene og på den måten hevde oss i skarp konkurranse både nasjonalt og internasjonalt.   

Alle nyansatte får et innholdsrikt onboardingsprogramnår de starter hos oss for å bli kjent med firmaet og de nye kollegaene. I vår digitale læringsportal har vi samlet kurs- og e-læringsmateriell, og på den måten får alle i firmaet enkel og fleksibel tilgang til sin individuelle kompetanseutvikling.  Advokatfullmektiger deltar i tillegg på Wikborg Reins eget opplæringsprogram, Forretningsadvokatskolen, der formålet er å gi en innføring i hva det innebærer å være forretningsadvokat.  

Den viktigste kompetanseutviklingen skjer imidlertid i det daglige arbeidet. Gjennom konstruktive tilbakemeldinger får man en god læringskurve, samt motivasjon til å utvikle seg videre. Nyutdannede advokatfullmektiger blir raskt satt inn i saker og får tidlig mye ansvar. De fleste fullmektigene får advokatbevilling i løpet av de to første årene. 

  • Student, Ranking

    2020

    Universum 2020: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

    Wikborg Rein er for 7. året på rad kåret til jusstudentenes mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene. Fra fjoråret klatrer vi også fra 3. til 2. plass blant samtlige selskaper i undersøkelsen.