Trainee i Wikborg Rein

Et traineeopphold hos oss gir deg et solid inntrykk av livet som advokat. Du jobber på samme måte som en advokatfullmektig og får delta på spennende prosjekter – i mange tilfeller en rettssak.

En fadder hjelper deg inn i det faglige og sosiale miljøet, og sørger for at du får meningsfylte arbeidsoppgaver og verdifulle erfaringer. Oppgavene kan for eksempel være å utrede juridiske problemstillinger i pågående saker, arbeide med saksforberedelsen i tvistesaker eller bistå i en transaksjon. Du vil få delta aktivt i det faglige miljøet vårt med noen av landets dyktigste forretningsadvokater. Har du spesielle faglige interesser gjør vi vårt beste for å finne aktuelle oppgaver.

Som trainee hos oss har du selvfølgelig fri tilgang til alle våre fasiliteter, inkludert treningsstudio, kantine og bibliotek, og inviteres til alle faglige og sosiale arrangementer i løpet av oppholdet.

Traineeprogrammet er en sentral del av vårt rekrutteringsarbeid. Det er viktig for oss at du får relevante arbeidsoppgaver, profesjonell oppfølging og tilbakemeldinger på det du leverer underveis.

Vi tilbyr forskjellige typer traineeopphold hos oss, les mer her.