Vårt sosiale liv

Wikborg Rein har i en årrekke blitt kåret til Norges mest attraktive arbeidsgiver innen bransjen. Det er vi veldig stolte av!

Høy trivsel og tilhørighet er avgjørende for å tiltrekke og holde på de beste. Derfor er vi opptatt av å skape et godt, positivt og uformelt arbeidsmiljø og prioriterer vårt interne sosiale liv høyt. Vi arrangerer fredagspils, sommer- og nyttårsfester, avdelingsseminarer mm, og vårt bredt sammensatte husband "Lex Pistols" er selvskrevne bidragsytere!

Hvert tredje år drar hele firmaet på en utenlandstur. Her blir vi bedre kjent med kolleger fra alle våre kontorer, noe som gir oss både gode minner og en sterk fellesskapsfølelse.

Firmaets bedriftsidrettslag sørger for å holde oss aktive. WR BIL arrangerer bl.a. fotball- og løpetrening, ski- og fjellturer, samt morgenbading gjennom hele vinteren. Vi har et eget treningsrom for de som ønsker individuell trening, her har vi også jevnlig besøk av PT.

I Wikborg Rein ønsker vi å holde kontakt med de som har sluttet hos oss. Hvert år inviterer vi til faglig og sosialt Alumnitreff for tidligere ansatte og våre pensjonister inviteres til julesamling, der man får anledning til å treffe gamle kolleger.

  • Student, Ranking

    2020

    Universum 2020: Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

    Wikborg Rein er for 7. året på rad kåret til jusstudentenes mest attraktive arbeidsgiver blant advokatfirmaene. Fra fjoråret klatrer vi også fra 3. til 2. plass blant samtlige selskaper i undersøkelsen.