Private Equity

Wikborg Reins private equity-team har betydelig erfaring med bistand til et stort antall nordiske og internasjonale private equity-fond aktive i det norske markedet – gjennom hele livssyklusen til forvalter og fondene gjennom fondsetablering og kapitalinnhenting, gjennom private og offentlige transaksjoner, bistand til porteføljeselskaper innenfor alle rettsområder, gjennom portefølje og fonds exit.

Vi har solid forståelse for klientens kommersielle behov og skreddersyr våre team med ekspertise kompetanse for effektivt å oppfylle klientens mål. For å sikre effektiv rådgivning i komplekse saker og hurtiggående transaksjoner støttes våre dedikerte private equity-team av advokater med ekspertise innen det relevante feltet.

Vi setter stor pris på muligheten til å arbeide med profesjonelle private equity-investorer og deres porteføljeselskaper på tvers av alle bransjer gjennom hele prosessen. Dette inkluderer kapitalinnhenting, etablering av en plattforminvestering, bolt-on, refinansiering og realisering i det private eller offentlige markedet.

Vi opptrer regelmessig for de største børsnoterte selskapene samt større selskaper innenfor relevante segmenter, og kombinerer vår bransjeerfaring med private equity-kunnskap i både oppkjøp og salg. Vi representerer også ledelse og medinvestorer, og kjenner derfor til alle relevante deltakeres sedvanlige hensyn i slike prosesser.