Slik tenker våre mektige naboer i øst

I samarbeid med Corporate Communication inviterer vi deg til frokostmøte om Russland og Kina.

Dato fra:
14.04.2015 08:00
Dato til:
14.04.2015 09:30
Hvor:
Oslo, Wikborg Reins lokaler, 9. etg.

«Kina er enhver Kremlleders hodepine, som får oss til å kaste oss hvileløst fra side til side i sengen om natten!» - sa Russlands president Boris Jeltsin til Hans-Wilhelm Steinfeld i 1996. Vladimir Putin har spilt sitt kinesiske kort i sanksjonsduellen med Vesten som følge av konflikten med Ukraina.

For 50 år siden, da Kina betød lite for hverdagen vår, var vi alle oppdatert på Mao og kinesisk politikk. I dag er Kina en viktigere og viktigere handelspartner, samtidig vet de færreste hvem Xi Jinping er.

 

Begrenset antall plasser.
Frokost blir servert.

Hans-Wilhelm Steinfeld er partner i Corporate Communications, og kommer fra stillingen som Moskvakorrespondent i NRK. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Hans-Wilhelm Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelenprisen, Peer Gynt-prisen, Narvesenprisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje.

 

  

Geir Sviggum er Managing Partner International med overordnet ansvar for Wikborg Reins utenlandsvirksomhet. Han ledet firmaets Shanghai-kontor i perioden 2008-2013. Geir Sviggum ble i 2013 - som eneste vestlige advokat - rangert av Thomson Reuters blant Kinas "15 Rising Stars" innen advokatbransjen for sine "imponerende prestasjoner". Han har i flere år blitt brukt som ekspertkommentator på Kina av NRK, Dagens Næringsliv og en rekke andre media.