Lars Ulleberg Jensen

Partner

Om Lars

Lars Ulleberg Jensen er partner ved Wikborg Reins kontor i Oslo, og er tilknyttet firmaets fagområde for næringseiendom. Han arbeider særlig med transaksjoner, leiekontrakter, eiendomsutvikling og løpende bistand til eiendomsbesittere. Ulleberg Jensen bistår både tradisjonelle eiendomsselskaper og finansielle aktører, og har betydelig erfaring fra bistand til klienter innenfor blant annet syndikering/prosjektfinansiering, private equity og utenlandske investorer. 

Ulleberg Jensen har tidligere arbeidet som senioradvokat i Advokatfirmaet Thommessen, og har vært medforfatter av utredningen av norsk internasjonal insolvensrett på oppdrag fra Justisdepartementet. Han har i flere år undervist i dynamisk tingsrett (eiendomsovergang, konkurs, pant) ved Universitetet i Oslo, og holder jevnlig foredrag for eiendomsbransjen.

Ulleberg Jensen ble i 2019 kåret som "Next Generation Lawyer" i den internasjonale advokatkåringen Legal500, og ble kåret som "Up & Coming" i både Chambers Europe og Finansavisens advokatundersøkelse.

Arbeidserfaring
2017- Partner, Wikborg Rein, Oslo_NEWLINE_2012-2018 Foreleser i dynamisk tingsrett ved Universitetet i Oslo_NEWLINE_2009-2016 Advokat i Advokatfirmaet Thommessen AS_NEWLINE_2009-2010 Sekretær for utredningen av norsk internasjonal insolvensrett for Justisdepartementets lovavdeling_NEWLINE_2008-2009 Vitenskapelig assistent ved Institutt for privatrett ved Universitetet i Oslo
Utdanning
2011 Advokatbevilling_NEWLINE_2009 Master i rettsvitenskap, Universitetet i Oslo