Thea Sannerud

HR-konsulent

Om Thea Sannerud

Thea er en del av vårt HR team. Hennes hovedoppgaver er å gi operativ HR-støtte og rådgivning, samt bidra med effektive HR prosesser og leveranser.

Hennes hovedoppgaver innebærer blant annet bistand for advokater og advokatfullmektiger med autorisasjoner og bevillinger, håndtering av arbeidstidsoppfølging, produsere arbeidskontrakter og være en sentral del i anstattreisen gjennom on- og offboarding. Thea er med på diverse rekrutteringsprosesser her i Wikborg Rein, både av traineer og potensielle faste ansatte. Hun har større roller i ulike HR prosjekter, som blant annet i implementeringen av HR systemet vi benytter i dag og opprettelsen nye policies.

I tillegg er Thea HMS koordinator hos oss. Hun er kontaktpersonen vår ut mot bedrifthelsetjenesten, og sørger for oppfølging av HMS med tilhørende aktiviteter.

Før Thea kom til Wikborg Rein jobbet hun i BackerSkeie Executive Search som en del av research- og analyseteamet. Der bidro hun med rekruttering av CXOer, ledere og nøkkelpersonell i PE-eide, børsnoterte og offentlige organisasjoner. Før det jobbet hun i i den nordiske HR avdelingen i Santander Consumer Bank hvor hun fikk dyp innsikt i ulike strategiske HR-prosesser. Hun jobbet også med operativ støtte, prosjektledelse, optimalisering av prosesser og rapportering.

Arbeidserfaring
 • 2022 -

  HR-konsulent, Wikborg Rein, Oslo

 • 2021 - 2022

  Associate, BackerSkeie Executive Search,

 • 2018 - 2021

  Nordic HR Consultant, Santander Consumer Bank

 • 2017 - 2018

  Front Line Associate, Santander Consumer Bank AS

Utdannelse
 • 2014 - 2017

  HR og personalledelse, Bachelor , Høyskolen Kristiania