Hopp til hovedinnholdet

Bransjens mest attraktive arbeidsgiver

12.05.2022

For niende år på rad trekker landets jusstudenter frem Wikborg Rein som det beste advokatfirmaet å jobbe i.

Vi er stolte over at jusstudentene nok en gang viser oss tilliten ved å rangere oss på topp i Universum-undersøkelsen. Det er mange i Wikborg Rein som sammen har bidratt til at vi nå har vunnet denne kåringen ni år på rad – slik konkurransen i vårt marked er i dag, er det langt fra noen selvfølge. Tusen takk til alle studentene som har stemt på oss, sier Managing Partner Finn Bjørnstad.

Universums studentundersøkelse gjennomføres årlig, og i år har 440 jusstudenter sagt sin mening i undersøkelsen. Hele 21,3 prosent av jusstudentene rangerer Wikborg Rein som den aller mest attraktive arbeidsgiveren.

Blant alle arbeidsgiverne er Wikborg Rein på tredje plass. Plasseringen på attraktivitet er målt på spørsmålet «hvem er din drømmearbeidsgiver».

– Slike undersøkelser er av stor betydning for oss som firma. Den viser hvor viktig det er å gjennomføre ulike studentrettede aktiviteter, og at alle vi som jobber her prioriterer å følge opp studentene som kommer inn til oss som trainee på en god og systematisk måte. Nå skal vi stå på for å opprettholde denne posisjonen også i fremtiden, fremhever Bjørnstad.

Også Director of People & Culture, Heidi Skuterud, er tilfreds med resultatene.

– Under covid-perioden har mange av studentaktivitetene som Arbeidslivsdagene og manuduksjoner måttet bli gjennomført digitalt. Jeg er imponert over hvordan studentene, foredragsholdere og andre involverte har håndtert dette. Nå gleder vi oss over at aktivitetene igjen kan gjennomføres på normal måte. Det er ingen tvil om at det å møte studentene ansikt til ansikt er av stor verdi for oss, og jeg tror det samme gjelder for studentene, poengterer Skuterud, og understreker at det er tøff konkurranse om de største talentene.

– Det er derfor helt avgjørende at vi hver dag står på sammen for å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø, vår faglige styrke og vår posisjon hos studentene. Vi skal fortsette med hardt arbeid, og viktige fokusområder for oss fremover blir mangfold og bærekraft, samtidig som vi skal styrke «vi»-kulturen i firmaet ytterligere, sier Skuterud.

Jørgen Vangsnes (rekrutteringsansvarlig partner), Finn Bjørnstad (Managing Partner), Heidi Skuterud (Director of People and Culture), Erlend Ose (traineekomiteen) og Cecilia Mathisen (Leder HR) mottok Universum-diplomet torsdag kveld.
Jørgen Vangsnes (rekrutteringsansvarlig partner), Finn Bjørnstad (Managing Partner), Heidi Skuterud (Director of People and Culture), Erlend Ose (traineekomiteen) og Cecilia Mathisen (Leder HR) mottok Universum-diplomet torsdag kveld.
Forfattere
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Partner
E-post fbj@wr.no
Profile image of Heidi Skuterud
Heidi Skuterud
COO
E-post hsk@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner