Hopp til hovedinnholdet

Om oss

I en tid med stor turbulens og mye usikkerhet, og et næringsliv med store krav til omstilling, er det viktig med gode rådgivere. Wikborg Rein står som et fullserviceadvokatfirma midt i dette og våre advokater er med vår ekspertkompetanse og våre erfaringer viktige premissleverandører for gode løsninger.

I år fyller vi 100 år, og vi er mer ambisiøse enn noen gang på å kunne utgjøre en forskjell og tilføre verdi til våre kunder. Vi har dedikerte ansatte som jobber på tvers av våre kontorer i Oslo, Bergen, London, Shanghai og Singapore.

Vi er et fullservice forretningsadvokatfirma som rådgir ledende bedrifter innen store og mellomstore næringer. Vi bistår nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat sektor. Kombinasjonen av fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør oss i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter. For å gi våre klienter den beste oppfølgingen, har Wikborg Rein egne team innenfor de fleste områder av norsk næringsliv. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene med ansvar for at virksomheten ligger i forkant i faglige spørsmål.

Gjennom vår 100 år lange historie har vi opparbeidet oss en unik internasjonal erfaring, og vi er topprangert i ledende internasjonale juridiske kåringer, som Chambers and Partners og Legal 500. Våre advokater og medarbeidere holder høy etisk standard. Det skal aldri herske tvil om vår lojalitet, rettskaffenhet og uavhengighet. Vårt formål er å utvikle det beste laget for å gi de beste rådene – i dag og i fremtiden.

Styret og ledelsen

Wikborg Rein har et styre bestående av åtte personer inklusiv tre ansatterepresentanter. Firmaet ledes av Managing Partner.

360
ansatte
50 %
kvinneandel
23
nasjonaliteter

Våre verdier

Utmerkelser
2023
Top ranked Law Firm
Chambers and Partner Global
2023
Top Tier Firm
Legal 500
2023
Law Firm of the Year Norway
Chambers and Partners Europe
2023
Top Tier Firm
IFLR1000
2023
Bransjens foretrukne, ti år på rad
Universum, student

Vi fyller 100 år

I 1923 slo Erling Wikborg, en av datidens ledende sjørettsadvokater, opp skiltet på døren i Rådhusgaten i Oslo. 24 år senere ble Alex Rein kompanjong. Der det før handlet om individer, handler det i dag om den kollektive kraften, om mangfoldet og om bredden. I 2023 samles vi derfor rundt et felles slagord – «100 years young».

Les mer om vår historie

Våre kontorer

Les artikler om Wikborg Rein

Cover image of article "We are ­further ­strengthening our ­London office"
27.09.2023

We are ­further ­strengthening our ­London office

With 17 new lawyers joining our London Office, we are expanding our English law capability for international dispute resolution and financing projects.

Cover image of article "Fikk lære mer om Stine Sofies Stiftelses viktige arbeid"
20.09.2023

Fikk lære mer om Stine Sofies Stiftelses viktige arbeid

Hvert år får 500 vold- og overgrepsutsatte barn og deres familier besøke Stine Sofies senter i Grimstad for å få et glimt av normalitet i en krevende hverdag – og et håp om en bedre fremtid når de kommer hjem.

Cover image of article "Dette gjør vi på Arendalsuka"
29.06.2023

Dette gjør vi på Arendalsuka

I uke 33 har vi gleden av å invitere til fire innholdsrike og varierte arrangementer i Arendal.

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner