Hopp til hovedinnholdet

Om oss

Wikborg Rein er et fullservice forretningsadvokatfirma som rådgir ledende bedrifter innen store og mellomstore næringer. Vi er nå mer ambisiøse enn noen gang for å kunne utgjøre en forskjell og tilføre verdi til våre kunder. Våre dedikerte medarbeidere jobber på tvers av våre kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, London, Shanghai og Singapore.

Vi bistår nasjonale og internasjonale virksomheter, både i offentlig og privat sektor. Kombinasjonen av fagkunnskap, bransjeerfaring og kommersiell forståelse gjør oss i stand til å løse utfordringer og utvikle nye forretningsmuligheter for våre klienter. For å gi våre klienter den beste oppfølgingen, har Wikborg Rein egne team innenfor de fleste områder av norsk næringsliv. Vi har også kompetansegrupper for de ulike juridiske fagområdene med ansvar for at virksomheten ligger i forkant i faglige spørsmål.

Gjennom vår over 100 år lange historie har vi opparbeidet oss en unik internasjonal erfaring, og vi er topprangert i ledende internasjonale juridiske kåringer, som Chambers and Partners og Legal 500. Våre advokater og medarbeidere holder høy etisk standard. Det skal aldri herske tvil om vår lojalitet, rettskaffenhet og uavhengighet. Vårt formål er å utvikle det beste laget for å gi de beste rådene – i dag og i fremtiden.

Styret og ledelsen

Wikborg Rein har et styre bestående av åtte personer inklusiv tre ansatterepresentanter. Firmaet ledes av Managing Partner.

375
ansatte
48 %
kvinneandel
24
nasjonaliteter

Våre verdier

Utmerkelser
2024
Top ranked Law Firm
Chambers and Partners, Global
2023
Top Tier Firm
Legal 500
2023
Law Firm of the Year Norway
Chambers and Partners, Europe
2023
Top Tier Firm
IFLR1000
2023
Bransjens foretrukne, ti år på rad
Universum, student

Våre kontorer

Les artikler om Wikborg Rein

23.05.2024

Wikborg Rein til topps blant studentene - igjen

For ellevte år på rad kårer jusstudentene Wikborg Rein til den mest attraktive arbeidsgiveren i advokatbransjen.

07.05.2024

Velkommen til oss i Wikborg Rein-huset i Bergen!

Fra og med denne uken har vi gleden av å endelig åpne dørene til våre nye, flotte lokaler i Baneveien 16.

15.02.2024

Wikborg Rein topprangert i Chambers Global 2024

Det er med stor glede vi kan annonsere at vi nok en gang er blitt topprangert i den årlige kåringen Chambers Global, og befester posisjonen som Norges mest internasjonale advokatfirma.

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner