Hopp til hovedinnholdet

Karriere

Gjennom vår 100 år lange historie har vi opparbeidet oss en unik internasjonal erfaring, og vi er topprangert i ledende internasjonale juridiske kåringer, som Chambers and Partners og Legal 500. I mai 2023 ble Wikborg Rein for tiende året på rad kåret til landets mest attraktive advokatfirma i Universums årlige studentundersøkelse.

Ti år som bransjens mest attraktive arbeidsgiver

For tiende år på rad rangerer jusstudentene Wikborg Rein som det advokatfirmaet de helst ønsker å jobbe i.

Les om kåringen her

Sterkt fagmiljø

I Wikborg Rein er vi svært opptatt av faglig kompetanse. En av våre verdier er Dyktighet og er ment til å beskrive anerkjennelse av hverandres kompetanse, kunnskapsdeling på tvers av team og kontorer, viktigheten av kompetanseutvikling, fokus på å være løsningsorienterte og at vi skal ha høy kvalitet i alt vi gjør.

Vi kan tilby et sterkt fagmiljø. Hos oss vil du få muligheten å jobbe med noen av landets beste advokater innenfor sitt fagfelt. I vår klientbase har vi mange av landets største selskaper og du vil få mulighet å jobbe med spennende saker med noen av Norges mest attraktive klienter.

Vi har et stort fokus på kompetanseutvikling noe vi mener er avgjørende for å tiltrekke, utvikle og beholde de beste talentene, og for å kunne gi våre klienter første klasses juridisk bistand. Vi lærer av hverandre og skaper resultater sammen.

Hos oss er det mulig å jobbe innen et bredt spekter av fagområder. Her kan du lese mer om våre fagområder.

Utviklingsmuligheter og arbeidsmiljø

Wikborg Rein vil jobbe for at alle skal oppleve kontinuerlig utvikling i sitt karriereløp. Firmaets ambisjon er derfor å sikre god opplæring og oppfølging av alle våre medarbeidere.  Menneskene er vår viktigste ressurs, og et godt arbeidsmiljø er også avgjørende for at medarbeidere skal trives og utvikles. Vi er opptatt av å ha en firmakultur som gjennomsyres av samarbeid, felleskap, gjensidig respekt og hvor man kan være seg selv. Vi ønsker en "vi-kultur" hvor vi drar lasset sammen og støtter hverandre.

Les mer om utviklingsmuligheter og arbeidsmiljø

Sjekk ut våre stories og få et innblikk i hverdagen hos oss

Les våre studentartikler

24.05.2023

Ti år som bransjens mest attraktive arbeidsgiver

For tiende år på rad rangerer jusstudentene Wikborg Rein som det advokatfirmaet de helst ønsker å jobbe i.

24.01.2023

Er du jusstudent med interesse for teknologi?

Den teknologiske utviklingen reiser mange nye og spennende juridiske spørsmål. Kunnskap om teknologi blir stadig ­viktigere i arbeids­hverdagen vår. Wikborg Rein, Telenor og DNB har derfor gått sammen om et ­spennende ­traineeprogram for jusstudenter: Digital Trainee!

28.07.2022

En perfekt mulighet til å jobbe internasjonalt

Som internasjonal trainee i Wikborg Rein fikk Ishtiaq Hossain en smakebit av hvordan det er å jobbe grenseoverskridende i praksis – og en hektisk uke i London.

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner