På topp hos jusstudentene igjen

Vi er utrolig stolte og glade over igjen å bli kåret til den mest attraktive arbeidsgiveren for jusstudenter i Prosperas Employer Branding-undersøkelse 2021!

Wikborg Rein tar studentundersøkelser på høyeste alvor og jeg er stolt og fornøyd med at vi også i år har kommet så godt ut blant studentene. Hyggelig å dele førsteplassen med Wiersholm, det inspirerer oss til å gjøre det enda bedre neste år!

Vår fremgang som firma de seneste årene skyldes i stor grad en vellykket rekruttering fra universitetene over tid. Vi ansetter ca. 30 jurister fra universitetene hvert år, så at vi er ettertraktet blant jusstudentene er helt avgjørende for oss.

Jeg tror vår sterke posisjon skyldes at mange av våre advokater bidrar aktivt på universitetene med forelesninger og manuduksjoner. Dette er høyt verdsett av ledelsen, og advokatene setter pris på å bruke tid på det.

Vi tar også inn mange traineer hvert år og opplever at disse studentene er gode ambassadører for oss når de kommer tilbake til universitetene. Det er derfor svært viktig for oss at studentene har en god opplevelse når de er her. For å bidra til dette har vi gitt traineene helt sentrale plasser i kontorene. Det sitter fire traineer rett utenfor mitt kontor, og jeg sitter nærmere de enn noen andre advokater. Det er svært hyggelig og inspirerende for meg, sier Finn avslutningsvis.

 • Student

  2023

  Er du jusstudent med interesse for teknologi?

  Den teknologiske utviklingen reiser mange nye og spennende juridiske spørsmål. Kunnskap om teknologi blir stadig ­viktigere i arbeids­hverdagen vår. Wikborg Rein, Telenor og DNB har derfor gått sammen om et ­spennende ­traineeprogram for jusstudenter: Digital Trainee!

 • Student, Karriere

  2022

  Vil inspirere flere til å velge juss

  Som et av Norges største og mest internasjonale advokatfirmaer representerer Wikborg Rein mange nasjonaliteter, språk og kulturer. Likevel er det ingen hemmelighet at vi ønsker å gjenspeile dagens moderne og mangfoldige Norge enda bedre enn det vi gjør i dag.

 • Student

  2022

  En perfekt mulighet til å jobbe internasjonalt

  Som internasjonal trainee i Wikborg Rein fikk Ishtiaq Hossain en smakebit av hvordan det er å jobbe grenseoverskridende i praksis – og en hektisk uke i London.