Universum 2019: Best i bransjen

Article cover image
12.05.2019

I Wikborg Rein er vi helt avhengig av å tiltrekke oss de flinkeste talentene. Derfor er det gode nyheter for oss at vi for sjette året på rad kom best ut i bransjen på Universum-kåringen over studentenes drømmearbeidsgivere. I år rykket vi opp fra 8. plass til 3. plass over samtlige arbeidsgivere, og ble dermed det første advokatfirmaet til å få en pallplass i kåringen.

– Det er jo selvsagt stas å gå forbi Høyesterett og Regjeringsadvokaten på dette kåringen, det hadde jeg ikke trodd. Vi er ekstremt stolte og glade for alle studentene som har stemt på oss, sier rekruteringsansvarlig partner, Ole Henrik Wille.

Wikborg Rein har mange initiativer ovenfor studentene, med blant annet flere ti-talls manuduksjoner i løpet av året, faglige og sosiale opplegg hos oss og nye og spennende traineeordninger,

– Arbeidet vi som selskap opp mot studentene er noe av det viktigste vi gjør. Kampen om de flinkeste talentene blir bare hardere, og da gjelder det at både de som ser oss fra utsiden og de som har vært innom hos som traineer oppfatter oss som en spennende arbeidsgiver, forteller Wille.

Som eneste norske advokatfirma med utenlandskontorer, tror Wille at den internasjonale dimensjonen er en av grunnene til at studentene ønsker seg til oss.

– Det er ikke alle som finner anledning til å dra på utvekling i løpet av studietiden, og mange har lyst på utenlandserfaring i løpet av karrieren sin. Dette kan man få hos oss, og det tror jeg er attraktivt for mange. Videre tror jeg også den positive utviklingen og veksten firmaet har hatt de siste par årene også bidrar til at flere får øynene opp for oss.

Nytt av året er vårt internasjonale internship, et program vi har lansert i samarbeid med Innovasjon Norge og Yara. Her får studentene jobbe fem uker hos hver virksomhet i løpet av 12 måneder, i tillegg minst et utenlandsopphold i løpet av programmet.

– Mange har vært nysgjerrige på dette programmet, og vi fikk inn veldig mange flinke søkere. I tillegg til alle de andre traineeprogrammene vil tilbyr studentene, så tror jeg denne lanseringer har betydd mye for hoppet vi gjør på kåringen i år, avslutter Wille.

Del

Forfattere
Profile image of Cecilia Mathisen null
Cecilia Mathisen
Head of People & Culture
E-post cma@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner