Hopp til hovedinnholdet

Vi er kåret til årets advokatfirma i Chambers

21.04.2022

Det er med stor glede vi kan dele at vi er kåret til "Law Firm of the Year 2022" i Norge av Chambers & Partners. Dette er en stor anerkjennelse fra våre klienter for det arbeidet våre advokater utfører.

Denne kåringen er en anerkjennelse og stor tillitserklæring fra våre kunder, sier Managing Partner, Finn Bjørnstad.

– Ikke minst for den moderniseringsprosessen vi har vært igjennom med fokus på å være i forkant av markedsmessige trender og faglig utvikling.

– Dette gleder vi oss over, og æren vil jeg gi til alle våre hardtarbeidende kollegaer som alltid setter topp kvalitet og service for våre kunder først, sier Finn.

Logo Chambers and Partner Law Firm of the Year, Norway 2022
Logo Chambers and Partner Law Firm of the Year, Norway 2022

Chambers and Partners er et uavhengig rankingbyrå som identifiserer og rangerer de mest fremragende advokatfirmaene og advokatene i over 200 jurisdiksjoner over hele verden. Byrået deler ut priser som en anerkjennelse til advokatfirmaer som utmerker seg i viktige jurisdiksjoner i regionen. Chambers and Partners evaluerer prestasjoner de siste 12 månedene, inkludert fremragende arbeid, imponerende strategisk vekst og utmerket kundeservice. De hedrer arbeidet til nasjonale og internasjonale advokatfirmaer over hele regionen basert på undersøkelser og intervjuer i Chambers Europe.

Forfattere
Profile image of Herman Steen
Herman Steen
Partner
E-post hst@wr.no
Profile image of Hilde Hovengen
Hilde Hovengen
Bid Manager
E-post hhe@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner