Hopp til hovedinnholdet

Anbud365: Lær av andres feil –en gjennomgang av brudd på anskaffelsesregelverket i 2022

Wikborg Rein-advokatene Hanne Zimmer og Malene Reinertsen går igjennom det Klagenemnda for offentlige anskaffelser har kategorisert som brudd på anskaffelsesregelverket, og ser på trender som dominerer dette feltet akkurat nå. Velkommen!

Dato fra21.09.2022 – 07.00
Dato til21.09.2022 – 08.30
StedWebinar / Wikborg Rein, Dronning Mauds gate 11, Oslo

På dette frokostseminaret vil de to Wikborg Rein-advokatene gjennomgå hva klagenemnda har kategorisert som brudd på anskaffelsesregelverket hittil i 2022. Ingenting er bedre enn å lære av andres feil, og samtidig holde seg oppdatert på nyeste praksis. Dette er en gyllen mulighet til å starte høsten med litt bedre samvittighet for alle de avgjørelsene man ikke rakk å lese forrige halvår. De to vil på frokostseminaret gi en oversiktlig gjennomgang av hvor det har gått galt – Kan vi se noen trender? Hva medfører oftest brudd? Og er vi egentlig enig med klagenemda i deres avgjørelser?

Du kan velge om du vil følge seminaret fysisk eller digitalt (livestream).

Digital deltakelse: Lenke til seminaret/webinaret sendes deg dagen før seminaret dersom du har meldt deg på den digitale utgaven. Har du ikke fått lenke? Sjekk søppelpost eller kontakt marketing@wr.no.

Fysisk deltakelse: Dørene åpnes kl. 08.30 med tilbud om en lett frokost. Programmet er lagt opp slik at det blir 15 min pause underveis. De to foredragsholderne er tilgjengelig en stund etter seminaret dersom noen ønsker å stille dem spørsmål.

Anbud365 legger stor vekt på å belyse og løfte frem aktuelle og kompetansehevende temaer innenfor offentlige anskaffelser i sine spalter. Våre seminarer/webinarer er et viktig bidrag i så måte.

Kontaktpersoner
Profile image of Malene Reinertsen
Senioradvokat
E-post mre@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner