Hopp til hovedinnholdet

HR-Update Oslo: Arbeidstakere som ikke presterer

Wikborg Rein gjentar suksessen og inviterer til et nytt HR-Update for personalledere, HR-medarbeidere og andre med interesse for arbeidsrettslige problemstillinger.

Dato fra19.09.2023 – 13.00
Dato til19.09.2023 – 15.00
StedWikborg Rein, 11. etasje i Dronning Mauds gate 11

Temaet for høstens HR-Update er hvordan arbeidsgiver skal håndtere ansatte som ikke presterer på jobb. At en ansatt ikke fungerer i sin rolle kan skape utfordringer for bedriften, og frustrasjon hos kollegaer. Ofte ser vi at det går for lang tid før problemet blir tatt tak i. Vi vil snakke om hvordan man kan jobbe målrettet med prestasjonsoppfølging på en arbeidsplass og hvordan man kan følge opp mangelfulle presentasjoner i tråd med arbeidsmiljølovens regler.

Vi vil også særlig fokusere på hvordan arbeidsgiver kan bruke prøvetiden til å avklare utfordringer knyttet til den ansattes prestasjoner, og hvilke muligheter man har for å avvikle arbeidsforholdet før prøvetidens utløp.

Gjennom en praktisk tilnærming og konkrete tips gir vi deg oversikt over tematikken. Dette er relevant for alle som jobber med å følge opp ansatte i deres arbeidshverdag.

Det blir mingling og servering etter foredraget

Velkommen!

Kontaktpersoner

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner