Hopp til hovedinnholdet

Seminar: Hvordan lage kraftfulle AI-modeller, beriket med egne data?

Avo Consulting og Wikborg Rein inviterer til seminar i praktisk bruk av Generativ-AI, som gjør at du raskt kan komme i gang og samtidig sikre at du opererer på riktig side av loven.

Dato fra06.03.2024 – 15.15
Dato til06.03.2024 – 17.30
StedRadisson Blu Atlantic Hotel, Olav V s gate 3, 4005 Stavanger

Vi har alle blitt godt kjent med ChatGPT og mulighetene som ligger i Generativ AI.  «Alle» har hørt om dette, og noen har brukt tid til å gjøre seg kjent med de generelle modellene, men spørsmålene vi nå møter er; hvordan vil denne teknologien påvirke vår bransje og hvilke grep kan vi gjøre for å styrke vår konkurransekraft?

Hva kan du forvente? 

  • Dypdykk i Generativ-AI: Vi utforsker de ledende metodene og verktøyene for å bygge generative AI-modeller, tilpasset eget forretningsområde. 
  • Berike med egne data: Hva skjer når du trener modellen på data fra din egen organisasjon? Hvordan skape unike konkurransefortrinn og ikke minst hva du må tenke på når det kommer til spørsmål som rettigheter til data og personvern, og hva vil EUs AI Act bety for oss? 
  • Chatte med egne dokumenter: Illustrert ved hvordan KLP gikk frem for å lage en modell til saksbehandlerne, der de kunne chatte med 900 dokumenter med pensjonsregler. 
  • Rettslige problemstillinger: Hva må du tenke på og hvordan kan de rettslige spørsmålene løses? 

Hvem bør delta?

Dette seminaret er skreddersydd for ledere innen forretning, teknologi og juss. Enten du er CTO/CDO, forretningsutvikler, internadvokat eller teknologileder, vil du finne verdifull kunnskap og praktiske tips som kan styrke din organisasjon. Seminaret krever ingen forkunnskaper. 

Program

15.15 15.30:

Oppmøte og registrering

15.30 15.45:

Status og tilnærming - Generativ AI

15.45 16.30:

Visjonen om en kunstig intelligent ekspertkollega

16.30 16.35:

Pause

16.35 17.00:

Eksempler på utvikling og bruk av AI-assistenter

17.00 18.00:

Mingling og servering

Kontaktpersoner
Profile image of Rolf Riisnæs
Of Counsel, dr. juris
E-post rri@wr.no
Profile image of Gry Hvidsten
Partner
E-post ghv@wr.no

Foredragsholdere

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner