Hopp til hovedinnholdet

Gjør størst fremgang i Prospera-undersøkelsen

01.06.2023

Wikborg Rein får solide tilbakemeldinger i Prosperas årlige undersøkelse, der sentrale innkjøpere av juridiske tjenester rangerer landets ledende advokatfirmaer.

I undersøkelsen rangerer bedrifter 15 av Norges største advokatfirmaer i ulike kategorier på en skala fra 1 til 5. Totalt sett er Wikborg Rein rangert som nummer to med en poengsum på 4,54, opp fra fjerdeplass og en poengsum på 4,45 i 2022.

Årets vinner er Thommessen med en poengsum på 4,57. Blant de fem største firmaene er det Wikborg Rein som viser mest fremgang.

"Prospera Tier 1 Law Firm Review" er en markedsundersøkelse som årlig blir gjennomført av Kantar blant over 325 norske selskaper som kjøper advokattjenester for mer enn 2 millioner kroner.

– Det er gledelig å utmerke seg i toppsjiktet på denne måten. Vi fester stor lit til Prospera-undersøkelsen, og ser den som en usminket og ærlig tilbakemelding fra markedet. Vi er også tilfreds med at mange enkeltkategorier i undersøkelsen vitner om at vi evner å fremstå overfor klienter og samarbeidspartnere i tråd med våre verdier. Ikke minst gjelder det kategorien "ONE firm experience", der Wikborg Rein kommer klart best ut, sier styreleder Geir Sviggum.

I kategorien "ONE firm" vurderer respondentene om firmaene gir en ensartet opplevelse. Sviggum påpeker at de samlede poengsummene for Norges ledende advokatfirmaer er jevnt høye i undersøkelsen.

– Dette vitner om sunn konkurranse i toppen av markedet og et felt med sterke konkurrenter som driver hverandre videre til å stadig forbedre og modernisere sine leveranser, legger Sviggum til. 

Intervjuene i år ble gjennomført i perioden 16. februar til 27. april.

Les mer om Prosperas undersøkelse i Advokatbladet.

Forfattere
Profile image of Geir Sviggum
Geir Sviggum
Managing Partner
E-post gsv@wr.no
Profile image of Finn Bjørnstad
Finn Bjørnstad
Partner
E-post fbj@wr.no
Profile image of Hilde Hovengen
Hilde Hovengen
Bid Manager
E-post hhe@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner