Hopp til hovedinnholdet

Nye skatteadvokater i Oslo

16.02.2024

Vi er svært glade for å ønske Harald Hauge og Jarle Schelander velkommen til Wikborg Rein.

De begynte denne uken som henholdsvis partner og Specialist Counsel i vår skatteavdeling. 

Harald Hauge har doktorgrad i skatterett og har omfattende erfaring som skatterådgiver for bedrifter og family offices. Han er rangert som en av landets ledende skatteadvokater av Chambers og har til nå vært partner i Harboe & Co., som nå oppløses.

Tilbake etter 16 år

Mitt inntrykk av Wikborg Reins skatteteam og potensial så langt, er svært positivt. Vår ambisjon er å bidra til utviklingen av en dedikert, entusiastisk og synlig skatteavdeling, sier Hauge, som startet sin karriere hos oss som advokatfullmektig og advokat fra 2000 til 2007.

– Det er fantastisk å se hvor profesjonalisert ting har blitt i løpet av de årene, sier Hauge.

Les mer om våre nye advokater i Finansavisen.

Jarle Schelander, som også var partner i Harboe & co. og er kjent som en svært dyktig skatteadvokat med særlig innsikt i blant annet grunnrente (fornybar energi og havbruk), ser frem til et nytt kapittel som advokat i Wikborg Rein.

– Jeg tror og håper at vi kan bistå firmaet med å ta ytterligere skritt innen skatterett, og at vi også kan utvikle oss selv som advokater ved å bli en del av et større forretningsadvokatfirma, sier Schelander.

– En betydelig vekst

Leder for vår virksomhetsgruppe Corporate, Finance and Tax, Ole Henrik Wille, er svært fornøyd med å ha fått de to nye advokatene om bord.

– Vi har et sterkt skatteteam bestående av ni advokater som bistår våre klienter med alle former for skatterådgivning. Vi opplever betydelig vekst både i transaksjoner og skatterelaterte tvister, og ser derfor et behov for å styrke vår skattepraksis ytterligere. Dette gjør vi nå med Harald og Jarle, som begge er to av landets ledende skatteadvokater. Jeg er trygg på at begge vil bidra til å rekruttere enda flere skattetalenter til Wikborg Rein, sier Wille.

Velkommen til dere begge!

Leder for vår Corporate, Finance og Tax-praksis, Ole Henrik Wille (i midten), ser frem til samarbeidet med våre nye skatteadvokater Jarle Schelander og Harald Hauge.
Leder for vår Corporate, Finance og Tax-praksis, Ole Henrik Wille (i midten), ser frem til samarbeidet med våre nye skatteadvokater Jarle Schelander og Harald Hauge.
Forfattere
Profile image of Henrik Skjevestad
Henrik Skjevestad
Kommunikasjonsrådgiver
E-post hss@wr.no

Abonner på nyhetsbrev og invitasjoner